online gordijnen kopen

 

 

>> online gordijnen kopensjoerd-licht-bruin

 

 

Bij Okika kan je online gordijnen kopen. Je stelt ze zelf samen in onze configurator en wij maken de gordijnen op maat in een gordijnatelier met meer dan 50 jaar ervaring. In 5 stappen ontwerp je jouw persoonlijke gordijn en voer je de gegevens in die wij nodig hebben om ze precies naar jouw wensen te maken. Ze worden kant en klaar bij jou thuis afgeleverd. Voor het ophangen en onderhouden hebben wij enkele tips & informatie die goed zijn om even door te lezen. Wil je eerst graag onze stoffen bekijken?

 

KNOP-ontwerp gordijnen

 

 

>>kwaliteit

 

Wij leveren kwaliteit! Wij gaan ervan uit dat je gordijnen wilt kopen die mooi, duurzaam en met oog voor detail gemaakt zijn. In iedere kamer waar je met aandacht het interieur hebt samengesteld wil je ook raamdecoratie die goed is. Of het nu gaat om de kinderkamer, de woonkamer, je slaapkamer of de werkkamer, de kwaliteit moet gewoon goed zijn! En nu is het tijd om je te laten zien welke stoffen wij je graag bieden:      

 

                                                                         KNOP-ontwerp gordijnen

 

 

 

 

>> extra servicezand kleur

 

Wij hebben diverse extra services die het voor jou nog leuker moet maken om jouw creativiteit bij ons kwijt te kunnen. Zo kan je gordijnstalen gratis aanvragen tijdens het ontwerpproces. Deze stalen zijn gratis en geven je de gelegenheid rustig thuis in je eigen omgeving de stoffen te bekijken. Passen ze goed bij het behang, bij de bank en bij de kleur van de vloer? Bekijk het rustig!

Heb je nog een beetje inspiratie nodig? Kijk dan even op onze pagina met gordijn inspiratie. Of op de moodboards die een stijl weergeven die jou misschien aanspreekt.

Een andere service die we je niet willen onthouden is het achteraf betalen. Je besteld de gordijnen online, ontvangt ze, hangt ze op en wanneer je helemaal tevreden bent betaal je eenvoudig met AfterPay. Zo is online gordijnen kopen wel heel makkelijk.

 

 

 

 

Onze collectie is heel divers: voor de kinderkamer, de woonkamer, de hal, slaapkamer, keuken, …..etc.

 

mint, mint stof, goud, meisjeskamer, meisje, kinderstof, kindergordijnen, gordijnen, stoffen, okika, gordijnstof voor gordijnen, gordijn, kinderkamer, raamdecoratie, kamerhoog, verduisterend

sfeer

roze, oud roze, meisje, meisjeskamer, kinderstof, kindergordijnen, gordijnen, stoffen, okika, gordijnstof voor gordijnen, gordijn, kinderkamer, raamdecoratie, kamerhoog, verduisterend

jongenskamer, babykamer, mint, mint stof, hert, herten, wit, meisjeskamer, meisje, kinderstof, kindergordijnen, gordijnen, stoffen, okika, gordijnstof voor gordijnen, gordijn, kinderkamer, raamdecoratie, kamerhoog, verduisterend

sfeer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En nu het leukste onderdeel, ontwerp jouw gordijnen online!

 

 

online gordijnen kopen, gordijnen ontwerpen, gordijnen laten maken, gordijnen online