online gordijnen kopen

Je gordijnen shop je online

Bij Okika kan je online gordijnen kopen. Je stelt ze zelf samen in onze configurator en wij maken de gordijnen op maat in een gordijnatelier met meer dan 50 jaar ervaring. In 5 stappen ontwerp je jouw persoonlijke gordijn en voer je de gegevens in die wij nodig hebben om ze precies naar jouw wensen te maken. Welke gegevens hebben wij van jou nodig? Dan kan je daar van te voren alvast even over nadenken:

meetinstructie, met welke maatvoering gaan wij jouw gordijnen maken? Meten is niet ingewikkeld, maar het komt wel precies, lees daarom even onze meetinstructie.
ophangsystemen, hangen jouw gordijnen zometeen aan haakjes, aan ringen of aan lussen of aan een wave systeem? Dat willen wij graag weten. Weet je het zelf nog niet? Bekijk dan eerst onze ophangsystemen.
gordijndelen, maken wij voor jou 1 gordijndeel of wil je aan beide zijden een gordijndeel? Ook hier hebben we het één en ander over geschreven, zodat jij een goede keuze kunt maken; gordijndelen.
voering, wil je een heel luchtig gordijn? Of liever iets dikker tegen de kou? Misschien moet jouw gordijn ook verduisteren? Die dingen kan je regelen met de juiste voering.

De stoffen

En dan natuurlijk nog de stof zelf! Nu hebben we daar veel keuze in. Leuke printjes voor de kinderkamer of een andere ruimte die een vrolijke print kan gebruiken, mooie linnen stoffen en diverse polyester stoffen. De polyester stoffen krimpen en verkleuren minimaal..

Onze gordijncollectie hebben we op kleur gesorteerd. Zo kan jij makkelijk naar jouw ideale stof zoeken. Een andere mogelijkheid is om de zoekfunctie te gebruiken. Type hier jouw kleur of materiaal en de website haalt de gordijnen die daarbij passen te voorschijn.

De gordijnen worden kant en klaar bij jou thuis afgeleverd. Voor het ophangen en onderhouden hebben wij enkele tips & informatie die goed zijn om even door te lezen. Of wil je eerst graag inspiratie?

Kwaliteit

Wij leveren kwaliteit! Wij gaan ervan uit dat je gordijnen wilt kopen die mooi, duurzaam en met oog voor detail gemaakt zijn. In iedere kamer waar je met aandacht het interieur hebt samengesteld wil je ook raamdecoratie die goed is. Of het nu gaat om de kinderkamer, de woonkamer, je slaapkamer of de werkkamer, de kwaliteit moet gewoon goed zijn! En nu is het tijd om je te laten zien welke stoffen wij je graag bieden:    INSPIRATIE   

Extra service

Wij hebben diverse extra services die het voor jou nog leuker moet maken om jouw creativiteit bij ons kwijt te kunnen. Zo kan je gordijnstalen gratis aanvragen tijdens het ontwerpproces. Deze stalen zijn gratis en geven je de gelegenheid rustig thuis in je eigen omgeving de stoffen te bekijken. Passen ze goed bij het behang, bij de bank en bij de kleur van de vloer? Bekijk het rustig!

Heb je nog een beetje inspiratie nodig? Kijk dan even op onze pagina met gordijn inspiratie

Achteraf betalen

Een andere service die we je niet willen onthouden is het achteraf betalen. Je besteld de gordijnen online, ontvangt ze, hangt ze op en wanneer je helemaal tevreden bent betaal je eenvoudig met AfterPay. Zo is online gordijnen kopen wel heel makkelijk.

Tenslotte; Onze collectie is heel divers: voor de kinderkamer, de babykamer, de tienerkamer, de woonkamer, de hal, slaapkamer, keuken, …..etc. De linnen stoffen zijn zeer makkelijk toe te passen in het hele huis. Voor de babykamer hebben we stoffen die kinderen aanspreken, maar niet direct zoetsappig zijn. Kinderen houden vaak van kleuren en afbeeldingen, wij kunnen ons goed voorstellen dat je de stijl die bij jullie past graag, ook doorvoert in de babykamer of kinderkamer. Daarom heeft Okika stoffen die vrolijk zijn voor kinderen, en ook passen in een stijlvol huis.

En nu het leukste onderdeel:

De waardering van www.okika.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 284 reviews.