vouwgordijnen verduisterend

 

 

>> vouwgordijnen verduisterend

 

In verduisterende vouwgordijnen is OKIKA specialist.
Waarom?

  • OKIKA heeft gordijnstoffen voor kinderen die je nergens anders vindt.
  • Onze verduisteringsstof is gemaakt van een ademende voeringstof, zodat jouw kindje genoeg frisse lucht kan krijgen tijdens het slapen.
  • Onze confectie wordt verricht door het gordijnatelier, met al 50 jaar ervaring.
  • Ons vouwgordijn systeem is van hoge kwaliteit met 10 jaar fabrieksgarantie.
  • Ons Child safety beleid zorgt ervoor dat veiligheid bovenaan staat en de eventuele ketting nooit te lang is voor kleine kinderen.

 

 

>> vouwgordijnen kinderkamer

 

Vouwgordijnen zijn voor in de kinderkamer erg handig. De vouwgordijnen worden op maat gemaakt en nemen daardoor weinig ruimte in. Een open gordijn kan in de weg hangen voor een kast of een bed. Bij een vouwgordijn in de kinderkamer hou je ruimte over. Een kinderkamer is niet altijd groot, en soms heb je moeite een kamertje in te richten. Er moet toch een kast en een bedje in, daarnaast is er nog speelruimte nodig. Hierbij kan een vouwgordijn op maat echt een uitkomst zijn.

 

 

>> verduisterend met dimmer of black-out

 

En je laat ze net zo makkelijk verduisterend maken. Alle stoffen kunnen gevoerd worden met een verduisterende voering. Een dimmer of een black-out. Met een dimmer wordt het licht in de kamer gedimd, maar de stof blijft wel ademen. Wanneer je een raam open zet en het vouwgordijn met dimmer naar beneden doet, komt er nog steeds frisse lucht in de kamer. Erg belangrijk! Met een black-out wordt het echt heel donker in de kamer. Dit kan prettig zijn wanneer je de avondzon op de kinderkamer hebt staan en de kinderen moeten gaan slapen. Deze black-out is geen ademende stof. Houdt er rekening mee dat een kinderkamer altijd goede ventilatie nodig heeft. Meer over onze voeringen lees je hier..

 

En met een vouwgordijn zonder baleinen blijft het patroon van de stof als 1 geheel doorlopen.

 

vouwgordijn verduisterend, vouwgordijn kinderkamer, vouwgordijnen, kinderkamer, voering, donker, dimmer, roze vouwgordijnen verduisterend, vouwgordijn online, vouwgordijnen online, vouwgordijn op maat, gordijnen, basic, babykamer, gordijnstof, kinderkamer, vouwgordijnen ontwerpen, vouwgordijn ontwerp, paars, vlinder, vlindersvouwgordijnen verduisterend, vouwgordijn online, vouwgordijnen online, vouwgordijn op maat, gordijnen, basic, babykamer, gordijnstof, kinderkamer, vouwgordijnen ontwerpen, vouwgordijn ontwerp, paars, vlinder, vlinders, vouwgordijn online, vouwgordijnen online, vouwgordijn op maat, gordijnen, basic, babykamer, gordijnstof, kinderkamer, vouwgordijnen ontwerpen, vouwgordijn ontwerp, paars, vlinder, vlinders

 

vouwgordijnen op maat, vouwgordijnen inmeten, vouwgordijnen verduisterend, vouwgordijnen kinderkamer, vouwgordijnen online, vouwgordijnen kopen

 

 

 

 

 

 

>> verduisterende vouwgordijnen, de redenen

 

Naast een verduisterend vouwgordijn in de slaapkamer of kinderkamer is een vouwgordijn met verduistering ook een praktische oplossing in een ruimte waar je last hebt van fel zonlicht. Een zonwering aan de buitenkant kan een grote aankoop zijn, terwijl je bij een verduisterend vouwgordijn meer voordelen hebt. Het zonlicht wordt geweerd door de verduistering, de ruimte is aangekleed, het vouwgordijn neemt weinig ruimte in en de akoestische werking neemt het holle geluid in de ruimte weg.

 

 

>> verduisterende vouwgordijnen, elektrisch

 

Vouwgordijnen verduisterend zijn ook een goede optie wanneer het licht in de televisie schijnt. Door de dimmer achter de gordijnstof wordt het licht gedimd en is het scherm van de televisie weer veel beter te zien. Wil je dit graag regelen vanaf de bank? Dan bestel je bij ons elektrische vouwgordijnen. Deze elektrische vouwgordijnen hebben een batterij en bestuur je lekker vanaf de bank. Voor een luxe gevoel én een luxe uitstraling.
De dimmer is er in verschillende kleuren. Je kunt de kleur van de dimmer ook afstemmen met de buitenkant van het huis of op de kleur van de stof. De black-out is altijd wit.

 

vouwgordijn online, vouwgordijnen online, vouwgordijn op maat, gordijnen, basic, babykamer, gordijnstof, kinderkamer, vouwgordijnen ontwerpen, vouwgordijn ontwerp, paars, vlinder, vlinders 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> vouwgordijnen online

 

Bij het kopen van vouwgordijnen online zie je niet de stof van te voren. Dat klopt, maar met onze staaltjes service kan je alle stoffen van te voren thuis bekijken en voelen. Anders dan in de winkel kan je de stof meenemen naar de juiste ruimte en kijken of de kleur past bij de rest van het interieur. Een staaltje van de stof kan je op twee verschillende manieren online regelen:

Bij een product, of als je een vouwgordijn aan het samenstellen bent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook nog goed om te weten wanneer je een vouwgordijn overweegt: het vouwgordijnen en het systeem voor de vouwgordijnen zijn los te bestellen. Ben je na een aantal jaar uitgekeken op de stof, of is je kind het kleuterstofje ontgroeid? Dan bestel je een nieuwe stof voor het vouwgordijn op maat. De stof is heel eenvoudig aan te brengen op het systeem, de bovenzijde zit namelijk met klittenband vast. En de prijs? Ongeveer 50% van een vouwgordijn mét systeem.
Zo gaat je vouwgordijn een leven lang mee met iedere keer weer een andere stof.

 

De waardering van www.okika.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 273 reviews.