Ketting systeem of elektrisch

 

 

>>  ketting vouwgordijn systeem

 

Het ketting-systeem is het meest gebruikte systeem bij vouwgordijnen. Met de eind-loze ketting kan je de vouwgordijnen eenvoudig laten zakken of omhoog halen. De ketting is standaard van witte kunststof met een gewichtje, je kunt ook kiezen voor een metalen ketting zonder gewichtje.
Met de ketting draai je de koortjes aan de achterkant van het gordijn op. Deze koortjes worden geleverd in dezelfde kleur als de stof van het vouwgordijn.

 

Het systeem is standaard wit en heeft 2 kliksteunen die zowel te bevestigen zijn “in de dag” (tussen de kozijn/muur) als “op de dag” (op het kozijn/muur/plafond).

 

 

>>  elektrisch vouwgordijn systeem

 

Het elektrische systeem is vooral erg praktisch wanneer je meerdere vouwgordijnen, regelmatig omhoog en omlaag doet. Dit kan bij langere vouwgordijnen best een klus zijn, die bovendien iedere keer weer terugkomt.

 

Bij het elektrische systeem hoef je geen snoeren weg te gaan werken! Het systeem werkt met een batterij die onder in het systeem geklikt wordt. Deze batterij moet opgeladen worden, afhankelijk hoe vaak je het gebruikt. Onze indicatie is 1x per jaar. Met een afstandsbediening laat je de vouwgordijnen eenvoudig zakken.

 

Elektrisch draai je de koortjes aan de achterkant van het gordijn op. Deze koortjes worden geleverd in dezelfde kleur als de stof van het vouwgordijn. Bij de elektrische versie zijn deze optrekkoortjes in de rail bevestigt met een kliksysteem, hierdoor zijn de koortjes eenvoudig los te halen. Dit is nodig om het vouwgordijn te kunnen wassen.

Het systeem is standaard wit en heeft 2 kliksteunen die zowel te bevestigen zijn “in de dag” (tussen de kozijn/muur) als “op de dag” (op het kozijn/muur/plafond).

 

 

vouwgordijn online, vouwgordijnen online, vouwgordijn op maat, gordijnen, basic, babykamer, gordijnstof, kinderkamer, vouwgordijnen ontwerpen, vouwgordijn ontwerp, systemen, vouwgordijn systeem, ketting, kettingen

vouwgordijn online, vouwgordijnen online, vouwgordijn op maat, gordijnen, basic, babykamer, gordijnstof, kinderkamer, vouwgordijnen ontwerpen, vouwgordijn ontwerp, elektrisch, systeem, vouwgordijnen, batterij,

De waardering van www.okika.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 284 reviews.