over OKIKA

 

 

>>het concept

 

Doordat Okika geen grote voorraden nodig heeft kunnen we stoffen aanbieden die de grote massa niet kiest. Hierdoor krijg je de mogelijkheid een gordijn te kopen met stoffen die je normaal op Pinterest tegenkomt of bij de kleine stoffenwinkels online.

 

Gordijnen met de kwaliteit van het gordijnatelier en helemaal uniek omdat je ze zelf hebt bedacht.

 

Om dit alles te realiseren zijn we een goede website gaan bouwen en de juiste partners gaan zoeken. En die hebben we. Het is een betrouwbaar team met kennis van zaken, ieder op zijn eigen vlak.

 

 

>>waarom OKIKA

 

Het gaat bij ons niet om een stuk stof voor je raam, het gaat om jou! Wat wil jij toevoegen? Hoe maak je van jouw huis echt jouw plek? De gordijnen passen zich aan, aan jouw stijl en jouw interieur.

 

Wil je…..

Gordijnen die romantisch zijn door de kanten randjes die je hebt toegevoegd.

Die misschien grappig zijn door de tekst die je hebt laten drukken op de voor- of achterkant. Gordijnen met dat stofje die je op Pinterest ook al had gepind.

Babykamer gordijnen met een lief gedichtje voor je dochter.

Of stoere jeans gordijnen die je industriële look helemaal af maken.

 

Je stelt het zelf online samen en een vakkundig gordijnatelier maakt ze met een professionele kwaliteit. Wij bieden de opties en verder kies, creëer en combineer je het helemaal zelf.

 

Ja, het is echt anders dan een standaard gordijnatelier………, wij zijn Okika!

 

 

>>creativiteit

 

Het concept voor de gordijnen en de producten in de SHOP worden ontworpen en ontwikkeld door Esther Wassenaar, interieur architect en ontwerpster. Ze is opgeleid op de kunstacademie Constantijn Huijgens in Kampen en heeft bij diverse bedrijven ervaring opgedaan met het ontwikkelen en ontwerpen van producten.

 

 

okika, owner Esther Wassenaar Esther Wassenaar, ontwerpster OKIKA

 

Verder gaan we graag samenwerkingen aan, zoals bijvoorbeeld met de Kinderkamerstylist, Villa Jipp, HKLiving, Githa Schrijver, ons gordijnatelier, diverse naaiateliers etc.

Zie jij ook een mooie samenwerking met ons voor je? Neem contact met ons op en dan bedenken we een mooi plan!

De waardering van www.okika.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 282 reviews.