gordijnen achteraf betalen

 

 

 

>> gordijnen achteraf betalen met AfterPay

 

gordijnen achteraf betalen, okika, AfterPay

De gordijnen betaal je bij ons achteraf met AfterPay. Je gordijnen kopen online is niet meer spannend. Je ziet met onze configurator heel goed hoe je gordijnen eruit gaan zien. Je kunt goed inzoomen op de details en bij twijfel vraag je de gordijnstalen gratis aan. Wanneer je dan ook pas hoeft te betalen wanneer de gordijnen al in je kamer hangen is alle spanning er echt af. Behalve de leuke spanning om jouw eigen creatie in een pakketje te ontvangen en op te hangen. Heel handig, gordijnen achteraf betalen.

 

 

>> iDEAL

 

gordijnen achteraf betalen, ideal betalen, gordijnen okika, gordijnen op maat,

Natuurlijk kan je de gordijnen die je online koopt ook bij ons betalen met iDEAL. Daar is iedereen mee bekend, dat voelt vertrouwd. Na de bestelling betaal je de gordijnen die je zelf hebt ontworpen, je controleert je bestelling en betaald. Alles is afgehandeld, het enige dat nu nog rest is het in ontvangst nemen van jouw gordijnen. Makkelijk, overzichtelijk en vertrouwd. Zo koop je tegenwoordig je gordijnen op maat gewoon online.

 

 

>> overschrijving en andere betaalmogelijkheden

 

Voor onze Belgische klanten is er de mogelijkheid te betalen met Bancontact, en onze Duitse klanten kunnen eenvoudig betalen met SOFORT. Ook de overschrijving vind je tussen onze mogelijkheden. De banken hebben altijd enkele dagen nodig om een overschrijving te verwerken waardoor de bestelling iets later in behandeling wordt genomen. Maar ook dan kan je eenvoudig gordijnen kopen, gordijnen op maat, van een goede kwaliteit, naar jouw ontwerp en dat vanuit je heerlijke warme stoel!

 

Tijd voor het echte werk.

Bekijk eerst onze stoffen of ga meteen je gordijn ontwerpen.

 

KNOP-ontwerp gordijnengordijnen achteraf betalen, gordijnen ontwerpen, gordijnen laten maken, gordijnen online