gordijnen verduisterend

 

 

 

 

>> gordijnen verduisterend op de kinderkamer

 

Je zoekt verduisterende gordijnen voor de kinderkamer, omdat je graag wilt dat je zoon of dochter lekker doorslaapt in de zomer en in de winter. Het liefst heb je de gordijnen dimmend of echt verduisterend op de kinderkamer. De gordijnen op de kinderkamer kunnen verduisterd worden met een speciale voering. Deze voering bestaat uit verschillende lagen waaronder een niet-lichtdoorlatende laag. Hierdoor is het donker in de kinderkamer en blijven ze ook in de zomer lekker slapen tot het écht tijd is om wakker te worden. Dit is de black-out voering.

 

 

>> voering die ademt

 

Er zijn verschillende soorten verduistering. Wij hebben o.a. gekozen voor een dimmende stof. Deze dimmer zorgt ervoor dat het behoorlijk donker in de kamer wordt, maar de ruimte kan nog wel ademenen. Dat vinden wij erg belangrijk. Kinderen slapen soms meer dan 12 uur achter elkaar door en daarbij hebben ze ook frisse lucht nodig. Bij onze dimmer kan je het rooster in het raam open laten staat, of het raam op een kiertje zetten waardoor jouw kind de hele nacht frisse lucht krijgt en toch lekker donker kan slapen. De verduisterende voeringen waarbij er geen licht meer toegelaten wordt hebben een gesloten polyester laag waar geen lucht meer doorheen kan, dit noem je een black-out en kan nodig zijn wanneer de zon fel op de kamer staat in de avond of ochtend.
De dimmer geeft de mogelijkheid te kiezen voor een meekleurende dimmer. Wij zoeken dan een kleur dimmer uit bij jouw gekozen stof, in dezelfde kleur. Houd er rekening mee hoe het gordijn er aan de buitenkant van het huis uitziet.
Ook online kan je dus goed verduisterende gordijnen kopen. De verduisterende voering wordt gelijk met de gordijnen op maat gemaakt en heeft exact de afmeting die je hebt doorgegeven. 

Wil je meer weten over onze verschillende voeringen, hier vind je een overzicht: voeringen OKIKA

 

 

 

>> hoe ontwerp je een gordijn voor de kinderkamer?

 

 

 

 

 

 

>> verduisterende gordijnen op de babykamer

 

Fijn als de gordijnen op de babykamer verduisterend zijn en je wilt de babykamer gordijnen kant klaar, omdat je nu niet de tijd, en zin, hebt om zelf gordijnen te maken. Heel begrijpelijk, nu richt je graag je aandacht op dit prachtige wondertje. Met verduisterende gordijnen op de kinderkamer komt je baby makkelijker in het ritme van slapen en wakker zijn. Met verduisterende gordijnen is het ook behoorlijk donker in de kamer en is het duidelijk dat donker-slapen betekend en licht-wakker worden betekend. Verduisterende gordijnen kopen is in het 5 stappen plan van onze configurator heel simpel. Je komt de optie in stap 4 tegen. Ben je op zoek naar verduisterende gordijnen voor de babykamer die origineel zijn en met een goede kwaliteit, dan zit je bij Okika goed! 

 

 

 

>> voorbeelden van stoffen voor de kinderkamer

 

Hier een sfeerbeeld van onze stijl kinderstoffen. Bij Okika zul je geen Cars, Barbie of Brandweerman Sam gordijnen aantreffen. Wanneer wij onze collectie samenstellen zijn we op zoek naar stoffen die kinderen én moeders/vaders aanspreken. Als jouw huis mooi gestyled is en je aan alle details hebt gedacht wil je graag dat de kinderkamer ook bij deze stijl past….maar kinderen houden van kleur en figuurtjes. En het is tenslotte de enige ruimte in huis die echt van hun is. Vandaar dat onze keuze ligt bij stoffen als onderstaande afbeelding.

Een prachtige kinderkamer waar kinderen blij van worden, en de ouders ook.

 

kinderkamer, gordijnen, gordijnstof, gordijnstoffen kinderkamer, babykamer

Gordijnen voor kinderkam

 

 

 

 

>> verduisteren of voeren

 

De katoenen stoffen kunnen bij ons worden gevoerd met een mooie voering die het uiterlijk heeft van een katoenen stof, maar eigenlijk een polyester stof is waardoor hij minder verkleurd en de gordijnstof beschermd. Wanneer je de gordijnstalen gratis aanvraagt zit de katoenen voeringsstof er altijd bij en krijg je de juiste beleving bij de stof. Wil je liever dat het echt donker is in de kamer, dan kies je voor een verduisterende voering; een dimmer of black-out. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder bij onze gordijninformatie; verduistering of voering.