• Zachte stoffen, rustige kleuren.

  De babykamer inrichten, dat is een leuk project! Ben je druk met moodboards, inspiratiewebsites zoals Flavourites en de Kinderkamerstylist, magazines? Of verzin je het zelf met jouw eigen stijl? Iedereen doet het op zijn eigen manier, gelukkig. Doe in deze fase vooral wat bij jou past. Dat is wel zo relaxed. Voor gordijnen of vouwgordijnen zit je hier helemaal goed.

 • New life

  Niets zo prachtig als nieuw leven.

  Je maakt een plekje voor het wonder die straks hier in dit kamertje gaat slapen, spelen & ontdekken. Hier zal je hem/haar troosten en aan het lachen maken. Wat een heerlijk vooruitzicht. Want al krijg je het druk en wordt het heftig; de mooiste herinneringen blijven altijd.
  Een bijzonder moment; ouder worden.

 • Tiny hands, Tiny feet...

  There is someone new
  for you to meet!

 • Een gordijn of een vouwgordijn?

  Zowel een gordijn als een vouwgordijn kan verduisterend worden gemaakt, dus daar hoef je de keuze niet vanaf te laten hangen.

  Een vouwgordijn kan een goede keuze zijn wanneer je bijvoorbeeld niet zoveel ruimte hebt in de babykamer. Er staat al een commode, een kledingkast en natuurlijk het wiegje of ledikant. En je kindje blijft geen baby, al vrij snel is het een dreumes die zijn/haar kamertje gaat ontdekken. Om ruimte over te houden om te spelen kan een vouwgordijn een hele goede keuze zijn. Deze neemt op de grond veel minder ruimte in, de plek waar jouw dreumes gaat spelen.

  Met een vouwgordijn ben je in eerste instantie meer geld kwijt. Dat komt omdat een vouwgordijn-systeem iets ingewikkelder is dan een rails of een roede. Maar wanneer jouw kleintje groter wordt – en de kamer nog steeds dezelfde afmeting heeft – kan je de stof eenvoudig veranderen. Het systeem heb je al aangeschaft en gaat makkelijk 20 jaar mee. En voor een vouwgordijn heb je minder stof nodig dan voor een gordijn. Eigenlijk maakt het qua prijs dan niet veel uit.

 • Vragen?

  Alle gordijnen in onze collectie vindt je hier! Succes met shoppen! Voor vragen kan je ons bellen: T: 0321-383242

  Liever de Chat gebruiken? We zitten voor je klaar!
  Ook via WhatsApp zijn we te bereiken.

 • Naar de kindergordijnen: KINDERGORDIJNEN

De waardering van www.okika.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 284 reviews.