versturen

Hoe worden de gordijnen en vouwgordijnen verstuurd?

Wij versturen de pakketten met DPD in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. De gordijnen worden in de plooi voorzichtig één keer dubbel gelegd in een stevige doos en zo verzonden, rechtstreeks van het gordijnatelier. De haken, ringen of lussen zitten eraan, je hoeft ze alleen nog op te hangen. Wij versturen de gordijnen verzekerd. Mocht DPD jouw pakket beschadigd of helemaal niet bezorgen zijn we verzekerd. Dit voorkomt een hoop ongemak en extra kosten. Wel zo prettig.

Met het zendingsnummer dat wij je toesturen is het mogelijk je pakket te volgen. Was je niet thuis, dan bezorgt DPD het indien mogelijk bij je buren en anders kan je eenvoudig een afspraak voor bezorging maken.

Of je kiest ervoor om je gordijnen hangend te laten vervoeren. In dat geval wordt het door het transportbedrijf NE bij je thuis bezorgt op een hanger, zonder kreukels. Let op; ze komen maar 1x, je dient hiervoor thuis te zijn op het moment dat zij bij je langskomen. Natuurlijk ontvang je van te voren hier een bericht over.

Hoe wordt het behang verstuurd?

Het behang wordt direct vanaf de leverancier naar jou verstuurd. Het wordt geleverd in een stevige doos door UPS of ONB (onbezorgd).
We sturen jou van te voren de link door met de track en trace, zodat jij precies weet wanneer je het behang kunt verwachten. Wij maken het behang voor jou op maat, hou rekening met een levertijd.

Hoe hang ik de gordijnen op?

Voordat je de gordijnen op maat besteld bepaal je waar je de gordijnen gaat ophangen; in het kozijn, op het kozijn of aan het plafond. Het beste is om de rails of roede op het hangen voordat je gaat meten hoe groot de gordijnen moeten worden. Je meet dan de exacte maat.
De lengte van de rails is 20 cm breder aan beide zijden van het raam. Je weet nu waar de rails/roede komt en hoe breed deze moet zijn. Maak de rails/roede op maat.
Voordat je de gaten gaat boren kan je met een leidingzoeker bepalen waar de leidingen lopen. Zijn er geen leidingen, boor dan de gaten om de rails/roede op te hangen. Hang de runners of de ringen aan het ophangsysteem, dit lukt soms niet meer als het ophangsysteem eenmaal hangt. Bevestig het ophangsysteem en hang de gordijnen op.

Hoe hang ik de vouwgordijnen op?

Voordat je de vouwgordijnen besteld heb je bepaald waar deze komen te hangen; in het kozijn of buiten het kozijn. Het vouwgordijn kan je met enkele steunen aan de muur, aan het plafond of aan het kozijn bevestigen. Het vouwgordijn klik je vervolgens in de steunen en kan je nog naar de perfecte plek verschuiven tot hij helemaal goed hangt. We leveren bij de vouwgordijnen een ophanginstructie, maar het is vrij eenvoudig en je bent met enkele schroeven al klaar. Je kunt het vouwgordijn met en zonder systeem bestellen.

De posters, stoffen en puzzels

Deze verzenden we met post.nl of DHL. Dat hangt ervan af welke sneller is op dat moment. Je product wordt netjes en stevig verpakt en z.s.m. afgeleverd. We doen altijd onze uiterste best jouw item zo snel mogelijk en zo goed mogelijk bij jou thuis afgeleverd te krijgen.

Home » versturen
De waardering van www.okika.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 277 reviews.