versturen

 

 

>>versturen, hoe worden de gordijnen verstuurd?

 

Wij versturen de pakketten met DHL in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. De gordijnen worden in de plooi voorzichtig één keer dubbel gelegd in een stevige doos en zo verzonden, rechtstreeks van het gordijnatelier. De haken, ringen of lussen zitten eraan, je hoeft ze alleen nog op te hangen. Wij versturen de gordijnen verzekerd. Mocht DHL jouw pakket beschadigd of helemaal niet bezorgen zijn we verzekerd. Dit betekend een hoop ongemak, maar geen extra kosten. Wel zo prettig.

Met het zendingsnummer dat wij je toesturen is het mogelijk je pakket te volgen. Was je niet thuis, dan bezorgt DHL het indien mogelijk bij je buren en anders kan je eenvoudig op de website van DHL een afspraak voor bezorging maken.

 

>>hoe hang ik de gordijnen op?

 

Voordat je de gordijnen op maat besteld bepaal je waar je de gordijnen gaat ophangen; in het kozijn, op het kozijn of aan het plafond. Het beste is om de rails of roede op het hangen voordat je gaat meten hoe groot de gordijnen moeten worden. Je meet dan de exacte maat.
De lengte van de rails is 20 cm breder aan beide zijden van het raam. Je weet nu waar de rails/roede komt en hoe breed deze moet zijn. Maak de rails/roede op maat.
Voordat je de gaten gaat boren kan je met een leidingzoeker bepalen waar de leidingen lopen. Zijn er geen leidingen, boor dan de gaten om de rails/roede op te hangen. Nu eerst de haken /losse ringen aan de rails /roede. Bevestig het ophangsysteem en hang de gordijnen op.