welk ophangsysteem gordijnen

 

 

 

>> ophangsysteem gordijnen met rails en haken

 

Wanneer je jouw gordijnen online besteld kan je zelf kiezen “welk ophangsysteem¬†gordijnen” je gaat gebruiken. Ga je uit van een rails, of een roede? Wat vind je mooi en praktisch; haken, ringen of lussen?

Op onze inspiratie pagina staan altijd verschillende oplossingen. Je kiest het ophangsysteem dat goed bij jou past. Het voordeel van een rails met haken is dat het makkelijk schuift. De haken glijden soepel door de rails, vooral bij zwaardere gordijnen kan dit een groot pluspunt zijn. En hoe meet ik gordijnen met een rails? Dat beschrijven we uitgebreid bij de meetinstructie, alles wat je wilt weten over het opmeten van gordijnen.

 

 

welk ophangsysteem gordijnen, lussen, ringen, haken, rails

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> ophangsysteem gordijnen met ringen

 

Gordijnen met ringen plooien heel natuurlijk doordat je het gordijn golvend ophangt. Hou je van strakke gordijnen met mooie metalen ringen dan maken wij graag dit gordijn op maat voor jou. Met of zonder verduistering. Een gordijn met ringen past overal. Denk bijvoorbeeld aan de hal. Deze gordijnen zijn vaak niet heel breed (zwaar) waardoor ze goed blijven schuiven over de roede. Voor het opmeten van gordijnen met ringen verwijzen wij naar de meetinstructies. Mocht je er niet uitkomen dan beantwoorden wij graag je vragen, je vind onze contactgegevens hier.

 

 

 

 

>> ophangsysteem gordijnen met lussen

 

De lussen op een roede is een ophangsysteem met veel charme. Het hangt juist niet heel strak, waardoor het snel gezellig en warm aanvoelt. Zeker met de linnen stoffen is dit een goede combinatie. Het opmeten van een gordijn met lussen is niet ingewikkeld, maar het komt wel precies. Daarom is het goed de meetinstructies te lezen voordat je de bestelling doorstuurt. De gordijnen worden gemaakt in een gordijnatelier met meer dan 50 jaar ervaring, ze maken hier alleen kwaliteit en hechte waarde aan het hooghouden van de goede naam.

 

Welk ophangsysteem gordijnen je ook kiest; tijd voor het echte werk.

Bekijk eerst onze stoffen of ga direct zelf ontwerpen…..

 

 

KNOP-ontwerp gordijnen

gordijnen ontwerpen, gordijnen laten maken, gordijnen online