verduistering of voering

 

>> verduistering of voering; wat is het verschil?

 

Bij Okika gebruiken we niet alleen alledaagse polyester gordijnstoffen, dat maakt ons juist zo anders. Onze katoenen stoffen worden standaard gevoerd met een voeringsstof die gemaakt is van katoen en polyester. Deze voering voelt niet plastic aan en oogt als een katoenen stof, maar beschermd het katoen aan de achterkant wel tegen de zon. Ook geeft deze voering het gordijn meer body. Hierdoor heb je de keuze uit mooie stoffen, maar wel met de bescherming die het nodig heeft. De stoffen die van zichzelf al polyester in zich hebben zijn dikker en verkleuren minder snel. Dit zijn onze canvas en polyester stoffen en deze voeren we niet standaard. Het is wel mogelijk deze stoffen te verduisteren. Deze keuze kunt u maken aan het begin van het bestelproces.

 

Op plaatsen waar veel zon komt of waar het echt donker moet worden ’s nachts, kunt u kiezen voor een verduisterende voering. Deze voering bestaat uit meerdere lagen en houdt het daglicht goed tegen. De prijzen voor de verschillende voering zijn hetzelfde, de keuze is afhankelijk van de toepassing.

 

Het is ook mogelijk een tekst of afbeelding op de voeringstof of verduisteringsstof te laten drukken. Wanneer de gordijnen gesloten zijn is dit buiten zichtbaar. Wat denk je bijvoorbeeld bij een kinderkamer van: “Ssst, Jelle slaapt…..” of een reclameboodschap voor je bedrijf die zichtbaar is voor iedereen die langskomt. Zo heb je geen last van de zon en ben je nog steeds erg herkenbaar voor je klanten.