Inmeet & montage service

jij kiest en wij doen de rest

Vul je gegevens in om een inmeet & montage service aan te vragen. Na het ontvangen van je gegevens bellen wij je om de afspraak in te plannen.


De kosten: Wij hebben ervoor gekozen om deze service niet in de prijs van de raamdecoratie te verwerken. We houden het liever transparant. De prijs voor het inmeten & monteren van 1 raam is €125,-, ieder volgend raam €75,-


Wanneer je hiervoor kiest komen we twee keer. De eerste keer meten we het raam op, de tweede keer leveren we het ophangsysteem en monteren we deze, én we leveren de (vouw)gordijnen en hangen deze op. Wanneer wij zijn geweest hangt alles perfect op zijn plek. En jij hoeft je geen zorgen te maken over scheve muren, scheve vloeren en rare hoekjes 🙂

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Heb ik dat nodig, zo’n inmeet en montage service?

  Ben jij de “doe-het-zelver”?

  Er zijn mensen die vol zelfvertrouwen aan iedere klus beginnen. Ze weten hoe ze het willen en gaan direct aan de slag. Gordijnrails (of vouwgordijnsysteem) ophangen, (vouw)gordijnen inmeten en bestellen, nog even ophangen en voilà; klaar is Kees (of Klara).
  Ben jij zo’n type? Bestel dan je gordijnen eenvoudig via onze configurator, of natuurlijk je vouwgordijnen, lees de gordijnenmeetinstructie nog even door, of de instructie van de vouwgordijnen. Komt allemaal goed! Jij weet immers precies wat je doet. Gratis en voor niets, het kost je niet veel tijd en toch hangt alles en mooi & strak bij!

  Of meer een: “met-een-beetje-hulp-lukt-het-wel”?

  Ben jij misschien meer onzeker als het aankomt op raamdecoratie? Je weet wel ongeveer hoe en wat……maar een beetje hulp is welkom. Daar zijn wij ook voor. Je kunt al je vragen aan ons stellen via de Chat (rechtsonder in je scherm), WhatsApp, email en telefoon. Wij kunnen door het stellen van de juiste vragen samen met jou de perfecte gordijnen of vouwgordijnen vinden. Mét of zonder verduistering, puur katoen of juist kind- en huisdierproof, wel of geen print. Het moet bij jou en je leven passen; daar gaat het om. We geven je tips over het inmeten en monteren; en met deze hulp red jij je prima! Kortom: het kostte je iets meer tijd om alle informatie te verzamelen, maar het heeft je geen extra geld gekost en alles hangt er super-mooi bij.

  Of misschien het “Pfff, dit is niets voor mij-type”?

  Of; je hebt helemaal geen zin, tijd & interesse om je hier in te gaan verdiepen. Je hebt je tijd al prima ingevuld en dit laat je liever aan iemand anders over. Helemaal prima, wij gaan jou ontzorgen!
  Na het maken van de afspraak komen we bij je langs om in-te-meten en op-te-hangen. We gaan je niet lastig vallen met allemaal reclame dingen en andere onnodige informatie. We doen wat we moeten doen en we doen het goed, daar kan je 100% op rekenen. Het kost iets extra, maar nu weet je zeker dat het goed komt en ondertussen heb jij de dingen kunnen doen die je veel beter kunt! En, alles hangt er perfect bij!

  Home » Inmeet & montage service
  De waardering van www.okika.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 266 reviews.