voering vouwgordijnen

 

 

>>  waarom een voering?

 

Waarom een voering? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Bij de katoenen stoffen is het goed de stof tegen de zon te beschermen met een voering, ook krijgt het vouwgordijn hierdoor meer “body” waardoor het mooier valt. Een andere reden kan zijn dat het donker moet worden in de kamer, zodat iedereen lekker slaapt. Ook heeft een voering een isolerende werking waardoor er minder kou vanaf het raam de kamer binnen komt.

 

 

>>  geen voering

 

Je hebt geen voering nodig wanneer de stof een polyester stof is – of een combinatie katoen/polyester – of wanneer er geen zon op het raam staat, het raam zit dan aan de noordkant van het huis. Heb je zonwering, dan is dat natuurlijk ook goed.

 

 

>>  katoenen voering

 

Onze katoenen voering is eigenlijk een combinatie van katoen met polyester. De stof voelt heel natuurlijk aan en ademt goed. Hierdoor komt er altijd lucht in de kamer wanneer je een raam open zet. De stof beschermt het vouwgordijn tegen het zonlicht waardoor het gordijn veel minder zal verkleuren. Ook maakt deze stof het vouwgordijn dikker waardoor het mooi valt.

 

 

>>  verduistering

 

 Onze verduistering is een dimmer – geen blackout. Een dimmer wil zeggen dat het licht gedimd wordt. Met deze stof wordt het erg donker in de kamer. Wij willen graag dat vouwgordijnen kunnen ademen en indien nodig frisse lucht doorlaten. Dat is belangrijk, zeker bij kinderen die lange nachten maken. De dimmer is er standaard in het wit/licht grijs. Je kunt ook kiezen voor een meekleurende dimmer. We kiezen dan een dimmerstof die zoveel mogelijk lijkt op de stof die je hebt gekozen.

 

vouwgordijn online, vouwgordijnen online, vouwgordijn op maat, gordijnen, basic, babykamer, gordijnstof, kinderkamer, vouwgordijnen ontwerpen, vouwgordijn ontwerp, voering, verduistering, katoenen voering, polyester, dimmer, donker,