kwaliteit vouwgordijn

 

 

>> confectie kwaliteit

 

De vouwgordijnen van Okika worden gemaakt door een professioneel gordijnatelier, een bedrijf dat zich al 50 jaar richt op het confectioneren van raamdecoratie. Er wordt alleen gewerkt met vakmensen en de nieuwste technieken. Wij gaan voor kwaliteit!

 

Wat veel mensen niet weten is dat je de vouwgordijnen en het systeem voor de vouwgordijnen los te bestellen zijn. Het systeem is tijdloos en zeer duurzaam en het is heel eenvoudig om een nieuwe stof voor het systeem te bestellen wanneer je daar aan toe bent. De stof die je nu voor je kleutertje bestelt past misschien niet meer bij de tiener die het in de toekomst wordt.  Dan bestel je een nieuwe stof voor het vouwgordijn op maat. De stof is heel eenvoudig aan te brengen op het systeem, de bovenzijde zit namelijk met klittenband vast. En de prijs? Ongeveer 50% van een vouwgordijn mét systeem.

 

>> stof kwaliteit

 

De stoffen die we gebruiken hebben verschillende kwaliteiten en eigenschappen.

 

  • De polyester stoffen zijn duurzaam en zijn speciaal ontwikkeld op het verdragen van UV-licht. Onze polyester stoffen zijn niet gevoelig voor kreukels en hebben een structuur vergelijkbaar met linnen. Het resultaat met deze stoffen is een vol, duurzaam vouwgordijn, verkrijgbaar in mooie en rustige kleuren.

 

  • De katoenen stoffen hebben een natuurlijke uitstraling. Ze zijn fijn geweven, dat zie je en dat voel je. De stoffen zijn er in prachtige prints en kleuren. Om deze kleuren mooi te houden raden we aan de stof te voeren met een (polyester) katoenen voering. Deze voering voelt als katoen, maar beschermd het gordijn tegen de UV-stralen. Een verduisterende voering kan natuurlijk ook. De voering kies je in de 4 de stap van het ontwerpproces.

 

  • De canvas stoffen zijn een combinatie van katoen en polyester. Deze stof heeft een dikkere draad dan de katoen en heeft geen standaard voering nodig door de polyester eigenschappen. Uiteraard is het wel mogelijk de stof te voeren met bijvoorbeeld een verduisterde voering voor een goede nachtrust.

 

 

>> wij leveren vouwgordijnen met:

 

   De kwaliteit van een gordijnspeciaalzaak

                   Het gemak van online shoppen

          De creativiteit van jou!

 

 

De waardering van www.okika.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 277 reviews.