gordijnstalen gratis

 

 

 

 

>> gordijnstalen gratis aanvragen

 

Gordijnen kopen via internet is anders dan in de winkel omdat je de stoffen niet kan voelen. Natuurlijk hebben we dat voor je opgelost, je mag gordijnstalen gratis aanvragen. Voel thuis hoe de stof voelt, bekijk rustig welke kleuren de stof heeft, past het bij de rest van je interieur? Klik bij de stof op details en bestel heel eenvoudig jouw gratis staal. Ook staat bij de details om welk materiaal het gaat, hoe breed de stoffen zijn en hoe groot het patroon is. Zo weet je alles van de stof voordat je de gordijnen besteld. De stalen die je ontvangt zijn 14x19cm. De stalen van onze katoenen stoffen en hebben ook onze katoenen voering aan de achterzijde. De polyester stoffen hebben in principe geen voering nodig, deze stalen ontvang je dan ook ook zonder voering. Wil je een staal graag met verduistering ontvangen? Ook dat kan. Wanneer je de staal besteld heb je ruimte voor een opmerking. Plaats je wens hier en dit is voor ons al genoeg om jou de juiste staal met voering toe te sturen.

En het betalen hoeft pas achteraf wanneer je betaald met AfterPay. Echt spannend is gordijnen kopen online eigenlijk niet meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer je in ons ontwerpprogramma bent zie je alle stoffen en kan je bij iedere stof stalen aanvragen. Dit kan je bij de bovenstaande afbeeldingen zien. 

Ook bij ieder gordijn of vouwgordijn kan je direct een staal aanvragen. Deze komt direct in je winkelwagen. Je betaalt alleen eenmalig voor de verzendkosten.
De stalen maken we speciaal voor jou en worden handmatig samengesteld. Dit geeft jou de mogelijkheid een staal met katoenen voering of met verduisterende voering samen te stellen. Vermeld in de opmerkingen welke voering je graag zou willen en wij maken deze voor jou en sturen het naar je op. Thuis kan je de gordijnstalen rustig bekijken en vergelijken. Wil je nog meer weten over de stof? Klik dan even op details bij de stof, of vraag het ons. Wij zijn bereikbaar via chat, mail, telefoon en What’sapp.

 

 

staal, stalen, gratis staal, staal bestellen, stofstaal, gordijnstaal, staaltjes, monster, sample, fabric

 

 

 

 

>> zichtstalen gratis aanvragen

 

Heb je gratis stalen aangevraagd, maar weet je het toch niet helemaal zeker? Bestel dan zichtstalen. We vragen hier wel een borg voor, maar die krijg je natuurlijk weer terug op het moment dat de stalen weer goed bij ons retour zijn. Zichtstalen zijn groter dan de gratis staaltjes en je krijgt meer beeld van het patroon en de valling van de stof. Het zal je zeker inspireren. Echt de moeite om aan te vragen wanneer je twijfelt over een stof! Hoe bestel je zichtstalen? Laat het ons weten via chat, mail, telefoon of What’sapp welke zichtstalen je graag zou willen ontvangen en wij sturen ze naar je op.¬†

 

 

>> stalen voor vouwgordijnen

Net als bij onze gordijnen kan je ook voor de vouwgordijnen stalen bestellen, het werkt exact op dezelfde manier. Het is gewoon heel prettig de stoffen thuis rustig te bekijken en even bij de vloer, de muur en meubels te kunnen houden. Past de kleur erbij, hoe voelt de stof aan, is dit het juiste materiaal voor ons? De stalen voor de vouwgordijnen worden net als bij de gordijnen geleverd in de maat 14x19cm. Met deze maat kan het patroon goed zien en de stof aanvoelen. Deze stofstalen mag je ook thuis houden, je hoeft ze niet terug te sturen. Een ander belangrijk punt bij de vouwgordijnen zijn de baleinen. De plaats van de baleinen zie je niet af aan de stalen die je ontvangt. Je kunt de baleinen aan de achterzijde plaatsen, aan de voorzijde, of een vouwgordijnen zonder baleinen kiezen. Vooral bij een patroon is dit erg mooi!

 

baleinen achter, vouwgordijnen, baleinen, naad, vouwgordijn, raamdecoratie

Baleinen aan de achterzijde

baleinen, vouwgordijn, vouwgordijnen,

Baleinen aan de voorzijde

vouwgordijn-zonder-baleinen-kinderkmaer-flamingo-vouwgordijnen-verduisterend

Vouwgordijn zonder baleinen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> gordijnstalen gratis

 
Bedenk wanneer je de gordijnstalen gratis aanvraagt voor de vouwgordijnen ook hoe de baleinen zullen vallen. We laten het patroon mooi doorlopen, dus dat is zeker geen probleem. Kies je een vouwgordijn met een groot oppervlak in een unikleur zonder veel structuur, dan kan het juist een goede keuze zijn de baleinen aan de voorzijde te plaatsen. Gaat jouw voorkeur naar een patroon en wil je het graag strak houden? Kies dan voor de baleinen aan de achterzijde. Een mooie tussenoplossing waarbij je nooit fout gaat zijn; de baleinen aan de achterzijde. Met de stalen die je thuis hebt kan je dit inbeelden. Heb je vragen over het patroon, de structuur, het systeem, of bijvoorbeeld het gebruikersgemak? Vraag het ons gerust. Wij zitten voor je klaar en beantwoorden graag je vragen.