gordijnstalen gratis

 

 

 

 

 

>> gordijnstalen gratis aanvragen

 

Gordijnen kopen via internet is anders dan in de winkel omdat je de stoffen niet kan voelen. Natuurlijk hebben we dat voor je opgelost, je mag gordijnstalen gratis aanvragen. Voel thuis hoe de stof voelt, bekijk rustig welke kleuren de stof heeft, past het bij de rest van je interieur? Klik bij de stof op details en bestel heel eenvoudig jouw gratis staal. Ook staat bij de details om welk materiaal het gaat, hoe breed de stoffen zijn en hoe groot het patroon is. Zo weet je alles van de stof voordat je de gordijnen besteld. En het betalen hoeft pas achteraf wanneer je betaald met AfterPay. Echt spannend is gordijnen kopen online eigenlijk niet meer.

 

 

 

 

 

Wanneer je in ons ontwerpprogramma bent zie je alle stoffen en kan je bij iedere stof stalen aanvragen.

 

 

                          gordijnen ontwerpen, gordijnen laten maken, gordijnen online

 

 

>> zichtstalen gratis aanvragen

 

Heb je gratis stalen aangevraagd, maar weet je het toch niet helemaal zeker? Bestel dan zichtstalen. We vragen hier wel een borg voor, maar die krijg je natuurlijk weer terug op het moment dat de stalen weer goed bij ons retour zijn. Zichtstalen zijn groter dan de gratis staaltjes en je krijgt meer beeld van het patroon en de valling van de stof. Het zal je zeker inspireren. Zeker de moeite om aan te vragen wanneer je twijfelt over een stof! Hoe bestel je zichtstalen? Wanneer je de gratis staaltjes hebt ontvangen, ontvang je van ons vanzelf de vraag of je zichtstalen wilt bestellen, wij nemen daarover contact met je op. Je hoeft dus helemaal niets te doen! Zo is gordijnen kopen online heel vanzelfsprekend.

 

 

gordijnstalen gratis, stalen, gordijn, gordijn op maat, okika, zand kleur

gordijnstalen gratis, stalen, staal, gordijn, zwart, okika, gordijn op maat, detail-stof2

>> stalen voor vouwgordijnen

 

Heb je gratis stalen aangevraagd, maar weet je het toch niet helemaal zeker? Bestel dan zichtstalen. We vragen hier wel een borg voor, maar die krijg je natuurlijk weer terug op het moment dat de stalen weer goed bij ons retour zijn. Zichtstalen zijn groter dan de gratis staaltjes en je krijgt meer beeld van het patroon en de valling van de stof. Het zal je zeker inspireren. Zeker de moeite om aan te vragen wanneer je twijfelt over een stof! Hoe bestel je zichtstalen? Wanneer je de gratis staaltjes hebt ontvangen ontvang je vanzelf de vraag of je soms zichtstalen wilt bestellen, wij nemen daarover contact met je op. Je hoeft dus helemaal niets te doen! Zo is gordijnen kopen online heel vanzelfsprekend.

 

Er staan (nog) geen vouwgordijnen op onze webshop. Ons gordijnatelier en net zo bedreven in het confectioneren van vouwgordijnen als in de confectie van gordijnen. Wil je graag vouwgordijnen met een mooie stof van OKIKA? Geeft de maten aan ons door en we kunnen je direct een prijs en een leverdatum geven.

 

Ontwerp jouw gordijnen nu…

 

gordijnstalen gratis, gordijnen ontwerpen, gordijnen laten maken, gordijnen online