ontwerp jouw gordijnen op maat

Ontwerp jouw gordijn op maat

De gordijnen die je bij ons online koopt moeten natuurlijk goed op maat gemaakt worden. Het gordijnatelier waar jouw gordijnen op maat worden gemaakt werkt daarom met de nieuwste technieken. Met deze technieken kunnen gordijnen exact de maat maken die jij online hebt doorgegeven. Is het inmeten van gordijnen moeilijk? Nou, nee hoor!

Zo ontwerp je jouw gordijnen op maat:

Breedte gordijn
meet de lengte van de rails (haken en lussen)/roede (ringen)+ 5cm. Dan sluit het gordijn goed.

Hoogte gordijn
Meet de hoogte van de bovenkant rails (haken en lussen tot aan de grond – 1cm of meet de bovenkant van de roede (ringen) tot aan de grond + 2cm.

We hebben een uitgebreide meetinstructie waar veel tips in staan. Dit is goed om door te lezen en rekening mee te houden. Verder is het inmeten van de gordijnen zeker niet moeilijk en kan je dit prima zelf. Het opmeten van de gordijnen is niet moeilijk, maar komt wel precies. Daarom is het goed onze meetinstructies te lezen, zodat je krijgt wat je verwacht: gordijnen op maat. 

Weet je al voor welk ophangsysteem je gaat kiezen?
We hebben de keuze uit diverse ophangsystemen. Welk ophangsysteem bij jou past beslis je zelf. Denk hierbij na wat praktisch is en welk systeem bij jouw stijl past. Wil je hier meer over weten kijk dan even bij onze gordijninformatie, daar vind je alles over ophangsystemen.  

Welke stoffen heeft OKIKA? Bekijk ons diverse aanbod, voor de kinderkamer, babykamer, woonkamer, keuken, hal etc. en ontwerp jouw gordijnen op maat.rdijnen

maat, gordijnen kopen, online koopt, gordijnen online kopen, ophangsysteem, ophangsystemen, gordijninformatie, meetinstructie, gordijn verduisterend, gordijn kinderkamer

Ontwerp jouw gordijnen op maat met OKIKA

De onderstaande video geeft uitleg over het ontwerpen van gordijnen. Het is een korte film waar we even laten zien hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn. Wij denken dat het meeste voor zichzelf spreekt, maar het kan goed zijn om er even door heen te gaan. Om jou te inspireren laten we graag zien hoe het werkt.

Ontwerp jouw gordijnen op maat; kant en klaar

De gordijnen worden op maat en kant & klaar bij je afgeleverd, je hoeft ze alleen nog op te hangen. Voordat je gaat opmeten is het handig als je de rails of de roede al hebt opgehangen. Je meet dan de juiste hoogte van de gordijnen, dat is achteraf een stuk lastiger. Dan moet je namelijk de rails of roede gaan ophangen naar de maat van de gordijnen.
De gordijnen worden bij ons hangend en machinaal op lengte gemaakt. Hierdoor zijn de gordijnen altijd recht en exact op de juiste lengte die jij hebt doorgegeven. Ook voor het maken van de plooien en de ringen gebruiken we de nieuwste technieken waardoor we heel precies en nauwkeurig kunnen werken en de kwaliteit zeer hoog is. De haken zijn inbegrepen en op hoogte verstelbaar. Wanneer je vloer niet helemaal recht is kunnen verstelbare haken praktisch zijn. Je kunt het gordijn op deze manier aanpassen aan de vloer.

ontwerp jouw gordijnen op maat
ontwerp jouw gordijnen op maat


Voor het ophangen en onderhouden van de gordijnen hebben wij nog enkele tips & informatie. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen dan kan je deze online opzoeken bij onze meest gestelde vragen. Maar natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar of via de chat als je voor jouw situatie een exact antwoord wilt. En nu maar eens de stoffen bekijken? Krijg je meteen inspiratie voor dit seizoen!

kant en klaar, gordijnen kant en klaar, gordijnen op maat, tips en informatie gordijnen, gordijnen op hangen, gordijn ophangen, hoe gordijnen ophangen,

Gordijninformatie

Alle informatie die je nodig hebt om jouw gordijnen goed te kunnen ontwerpen vind je bij onze gordijninformatie. De details van de gordijnstof staan in de configurator, zodat je tijdens het ontwerpen goed kunt bekijken om welk materiaal en patroonhoogte het gaat. En wil je de stof nog beter bekijken, bestel dan de gratis staal via 1 druk op de knop. De gratis stalen vind je ook bij de details van de stof.

Een gordijn heeft ophangsystemen, zoals rails met haken, een roede met ringen of een roede met lussen. Een ophangsysteem heeft invloed op het uiterlijk van het gordijn en op de praktische zaken. Kies daarom wat bij jou past. Voor het kopen van een roede of gordijnrails kunnen wij de roedeshop.nl aanraden.

Verder vind je bij onze gordijninformatie advies over: meetinstructies, gordijndelen, verduistering of voering, en wasvoorschriften.

De waardering van www.okika.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 277 reviews.