kwaliteit gordijnen

 

 

>> confectie kwaliteit

 

De gordijnen van Okika worden gemaakt door een professioneel gordijnatelier, een bedrijf dat zich al 50 jaar richt op het confectioneren van raamdecoratie. Okika heeft, zo lang ze met dit bedrijf samenwerken, nog geen klacht ontvangen over de confectie van de gordijnen. Er wordt alleen gewerkt met vakmensen en de nieuwste technieken. Wij gaan voor kwaliteit!

 

 

>> stof kwaliteit

 

De stoffen die we gebruiken hebben verschillende kwaliteiten en eigenschappen.

 

  • De polyester stoffen zijn duurzaam en zijn speciaal ontwikkeld op het verdragen van UV-licht. Onze polyester stoffen zijn niet gevoelig voor kreukels en hebben een structuur vergelijkbaar met linnen. Het resultaat met deze stoffen is een vol, duurzaam gordijn, verkrijgbaar in mooie en rustige kleuren.

 

  • De katoenen stoffen hebben een natuurlijke uitstraling. Ze zijn fijn geweven, dat zie je en dat voel je. De stoffen zijn er in prachtige prints en kleuren. Om deze kleuren mooi te houden raden we aan de stof te voeren met een (polyester) katoenen voering. Deze voering voelt als katoen, maar beschermd het gordijn tegen de UV-stralen. Een verduisterende voering kan natuurlijk ook. De voering kies je in de 4 de stap van het ontwerpproces.

 

  • De canvas stoffen zijn een combinatie van katoen en polyester. Deze stof heeft een dikkere draad dan de katoen en heeft geen standaard voering nodig door de polyester eigenschappen. Uiteraard is het wel mogelijk de stof te voeren met bijvoorbeeld een verduisterde voering voor een goede nachtrust.

 

 

>> wij leveren gordijnen met:

 

   De kwaliteit van een gordijnspeciaalzaak

                   Het gemak van online shoppen

          De creativiteit van jou!

 

 

De waardering van www.okika.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 277 reviews.