• retro fabric, pure magic

  Jouw ruimte, jouw sfeer

  Een retro gordijnstof kan zoveel doen met de sfeer van de ruimte. Mis jij een warme sfeer in huis? Wil je dat je de warmte voelt en de gezelligheid? Kies dan voor een retro sfeer en een vintage look. Met onze stoffen ben je al een eind op weg. De rest van de spullen zoek je in de kringloop winkel en op mooie Amsterdamse markten, die zijn er genoeg. Zoals bijvoorbeeld de Sunday Market iedere 1ste zondag vd maand. Of bij De Fabricage; waar ze echt prachtige vintage meubels verkopen.

 • Natuurlijke materialen & “old stuff”

  Een huiselijke sfeer krijg je eenvoudig door spullen te verzamelen uit vroeger tijden die mooi zijn door ambacht, vormgeving of nostalgie. Natuurlijke materialen zoals hout, linnen, leer en kurk combineren goed met elkaar en zorgen ook voor warmte in je interieur. Bovendien is recyclen niet alleen goed voor jou, maar ook erg duurzaam.

 • Flower Power

  Bloemen ♥ mensen

  En wij van bloemen! Zeker als ze zo’n heerlijke Retro vormgeving hebben. Mooie kleuren en patronen uit vervlogen tijden. Wij houden ervan!

 • It's good to be home

   Natuur om je heen

  Mensen voelen zich goed bij natuurlijke materialen, patronen en kleuren. Dat is niet voor niets; je voelt je snel thuis bij een sfeer die bij je past. En uiteindelijk heeft ieder mens wel een connectie met de natuur, hoe stads je ook bent. Daarom kiezen wij hier voor botanische kleuren en patronen. Dan ben je echt thuis!

   

   

 • More, more, more...

  Er is meer….

  Dit is een kleine sfeerimpressie van de stoffen die we hebben. Kijk voor veel meer stoffen in onze SHOP

  Veel plezier met ontwerpen, heb je een vraag dan beantwoord ik deze graag voor je.

   Esther Wassenaar