over OKIKA

 

 

 Het begin…..

Okika is gestart als Originele KInderKAmers, waar ook de afkorting Okika vandaan komt. In het begin vooral gericht op de inrichting van kinderkamers met een Japanse invalshoek. Nog steeds is Japan de grote inspiratiebron, maar nu zijn we er voor de gehele woning. Zo hebben we onze collectie uitgebreid met inbetween, vitrage, ribfluweel, corduroy etc.

Originaliteit

Wij weten; genoeg mensen gaan naar de Kwantum of een standaard gordijnwinkel en komen daar blij weer vandaan. Maar, er zijn ook mensen zoals jij; die niet het standaard stofje willen. Die erg gelukkig worden van een stof die je nergens anders vindt, mét de juiste verduistering en mooi op maat gemaakt. Zo zijn wij namelijk ook. Onze basis is tijdloos, deze gordijnstoffen zijn prachtig in de ruimtes waar je een rustige uitstraling wilt. Voor de ruimtes waar je origineel en creatief kunt zijn wij er ook. Voor de kinderkamer, de slaapkamer, de camper kies jij juist die stof die niet iedereen heeft. En het is zeker, wanneer jij er langs loopt, heb je een glimlach 🙂

De tijd van de massa is geweest, nu gaat het om jou!

Creativiteit

De collectie stoffen en behang worden uitgekozen door Esther Wassenaar, interieur architect en ontwerpster. Ze is opgeleid op de kunstacademie Constantijn Huijgens in Kampen en heeft bij diverse bedrijven ervaring opgedaan met het ontwikkelen en ontwerpen van producten. Ook de adviesgesprekken worden door Esther gevoerd.

Verder gaan we graag samenwerkingen aan, zoals bijvoorbeeld met de Kinderkamerstylist, Villa Jipp, HKLiving, Githa Schrijver, WOUW ontwerp, Vissevasse, ons gordijnatelier, diverse naaiateliers etc.

Zie jij ook een mooie samenwerking met ons voor je? Neem contact met ons op en dan bedenken we een mooi plan!

De waardering van www.okika.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 277 reviews.