over OKIKA

 

 

>>wie, wat en waar

 

Okika is gestart als Originele KInderKAmers, waar ook de afkorting Okika vandaan komt. In het begin vooral gericht op de inrichting van kinderkamers met een Japanse invalshoek. Nog steeds is Japan de grote inspiratiebron, maar nu zijn we er voor de gehele woning.

Ze hebben in Japan een lange traditie waarbij de patronen een gevolg zijn van symbolen uit de natuur. Deze patronen voelen goed en zijn in harmonie. Bovendien is het een soort bonus dat de oorsprong uit de natuur komt. In ons haastige leven is het goed om in een ruimte thuis te komen waar je balans vindt. Met Okika willen we deze vertaalslag maken door de patronen te verwerken in onze producten.

 

En we worden er gewoon heel blij van!

 

 

>>waarom Okika

 

Het gaat bij ons om ORIGINALITEIT. Onze creativiteit kunnen we kwijt in de SHOP, waar we met een wisselende collectie vol met Unique Pieces origineel blijven. Jouw originaliteit kan je kwijt op de Raamdecoratie afdeling, waar je ontwerpt en creƫert, tot je een gordijn hebt dat bij je past.

 

De tijd van de massa is geweest, nu gaat het om jou!

 

 

>>creativiteit

 

Het concept voor de gordijnen en de producten in de SHOP worden ontworpen en ontwikkeld door Esther Wassenaar, interieur architect en ontwerpster. Ze is opgeleid op de kunstacademie Constantijn Huijgens in Kampen en heeft bij diverse bedrijven ervaring opgedaan met het ontwikkelen en ontwerpen van producten.

 

okika, owner Esther Wassenaar Esther Wassenaar, ontwerpster OKIKA

 

Verder gaan we graag samenwerkingen aan, zoals bijvoorbeeld met de Kinderkamerstylist, Villa Jipp, HKLiving, Githa Schrijver, WOUW ontwerp, Vissevasse, ons gordijnatelier, diverse naaiateliers etc.

Zie jij ook een mooie samenwerking met ons voor je? Neem contact met ons op en dan bedenken we een mooi plan!