• winter in your style

  heerlijk, die winter

  Heerlijk die winter met zijn familie tradities en lange donkere dagen. Eindelijk de tijd om boeken te lezen en bij de open haard te zitten. Creëer een lekker plekje voor jezelf, veel heb je niet nodig….Een goede stoel, een warme plek en een paar boeken. Wel fijn als de ruimte om je heen in balans is. Alles even opgeruimd en kleuren en patronen waar jij blij van wordt. Kom eens kijken in onze SHOP, misschien is het precies wat je nodig hebt…. 

  kom in onze shop

 • Japanese Lifestyle

  de japanse inspiratie

  De Japanse prints zijn een grote inspiratiebron bij Okika. Ze brengen rust en harmonie door de fijne structuur. Alle prints zijn herleidbaar uit de natuur en misschien dat ze juist daardoor zo goed bij ons passen. Je ziet ze terug in ons behang, stoffen, kussens en illustraties.

  bekijk ze in onze shop

 • Bright up this interior

  tijd voor een nieuwe sfeer

  in huis?

  Soms is een nieuw behangetje op de muur en een ander kussen op de bank precies genoeg om weer helemaal gelukkig te zijn in je huis. Zie je in de interieurbladen ook al die mooie groene kleuren? De kleur groen is helemaal van nu. Je ziet het overal en langzaam wordt je dan toch aangestoken met het virus, maar hoe vertaal je dat naar jouw ruimte?

  misschien hebben wij iets voor jou?

 • Put some colours on your wall!

  behang hoort erbij

  Heerlijk toch als je thuis om je heen kijkt en blij wordt van mooie patronen en kleuren. Bij Okika printen we jouw behang per meter, je besteld nooit teveel. En alles op één rol, zo hou je geen onnodig afval over. Kies en kleur en een print…….eigenlijk staan ze leuk in iedere ruimte.

  naar het behang

   

De waardering van www.okika.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 284 reviews.