• What's your style?

  Combineer

  Welke kleuren passen bij jou? Neem dat als uitgangspunt. Misschien heel puur waarbij het uirgangspunt mooie materialen zijn; zoals hout, linnen, katoen, leer en porselein. Of ben je meer het type van pastelkleuren en The sweet american 50’s? Nog een stijl die je nu veel ziet is Botanisch. Met veel planten, natuurlijke materialen, bamboe en linnen. Ontwerp jouw gordijn en maak het persoonlijk. Ons gordijnatelier met 50 jaar ervaring doe de rest.

  ontwerp gordijnen

   

 • Original from the start

  illustraties van Willeke

  Willeke Brandsma heeft prachtige illustraties gemaakt. Haar Tangram serie spreekt Okika heel erg aan door de eenvoud en de prachtige kleuren. Ze combineert geometrische patronen met de natuur. Meer basic kan het niet.  Een A5 poster heb je al vanaf 6,- euro en een A4 poster vanaf 11,-. 

  voorbeelden in de shop

   

 • slaap lekker

  verduisterende voering

  Een verduisterende voering is in de winter misschien minder belangrijk, maar over een tijdje als de zomer er weer aankomt ben je er blij mee. Een groot deel van onze stoffen wordt standaard gevoerd tegen verkleuring. Bij deze stoffen kost het niets extra’s om ze te voeren met een verduisterende voering. En dan slapen jullie ook in de zomer lekker lang.

  lees meer over gordijn voering en verduistering

   

   

 • new fabrics on the way

  Ze staan erop…..nieuwe stoffen

  We hebben het op de foto’s al laten zien; er zijn nieuwe stoffen. We zijn nog druk bezig om alles online te zetten, maar er staan al veel nieuwe stoffen op. Zit jouw stof er toch nog niet tussen? Laat het weten, één van onze leveranciers heeft vast ook jouw stof op de plank, wij gaan dat regelen.

  wil jij zelf ook ontwerpen?

   

 • mooie stoffen voor jouw gordijnen

   

  We hebben al veel nieuwe stoffen toegevoegd, ga vooral kijken en ontwerpen.
  Ze zijn alleen verkrijgbaar bij OKIKA, is dat niet origineel?

   

 • industrial character with basic gray

  Gordijnstof Linnen Antraciet

  Een duurzame stof die niet kreukt en verkleurd. De stof is geweven met verschillende draad diktes waardoor er een mooie structuur ontstaat die warm en natuurlijk oogt.

   

 • on a journey

  Luchtballonnen op reis

  Zo fris en zacht, heerlijk wegdromen

   

   

   

   

 • what nature gives you

  Puur linnen

  Deze gordijnstof is naturel. Een prachtige combinatie met hout, leer, kurk en andere pure textiele.

 • Every day new fabrics

  Iedere dag komen er weer nieuwe stoffen in de SHOP

  We hebben nieuwe stoffen die we iedere dag in de SHOP plaatsen. Ook zijn we weer druk met het ontwikkelen van nieuw behang en met het inkopen van mooie illustratie. Heb je een vraag? Bel, email of gebruik de chat, ik kan ze vast beantwoorden.

  Met vriendelijke groet,

  Esther Wassenaar