• Easy Colours

  Mint

  Een prachtige zachte kleur mint, daar hebben we deze gordijnen van gemaakt. De stof is speciaal ontwikkelt voor gordijnen zodat het niet kreukt en verkleurd. Vul jouw maten en wensen in – zo weet je snel of dit gordijn bij jou past.

  mijn gordijn met de Stof Linnen Mint.

   

   

 • Original from the start

  illustraties van Vissevasse

  Vissevasse is een Deens label. Gespecialiseerd in posters en papierwaren. De oprichters Dorthe Mathiesen en Karsten Noel Poulsen begonnen met het maken van pastelkleurige dromerige posters in 2013. Een poster doet namelijk heel veel. Zoals een kamer decoreren, maar ook een verhaal vertellen, je identiteit weergeven of je laten wegdromen. Vissevasse legt dromerige of grappige momenten vast in een beeld, zacht van kleur en vaak met als resultaat een glimlach op je gezicht.

  voorbeelden in de shop

   

 • slaap lekker

  verschillende voeringen

  De dagen worden stiekem alweer korter. Maar een verduisterende voering op de kinderkamer is ook nu nog wel prettig. Ook zelf val je makkelijker in slaap wanneer de kamer donker is. Onze verduistering is geen “Black out” die de kamer afsluit van frisse lucht. Het is een ademende voering die de kamer verduisterd.
  Onze katoenen voering is deels katoen en deels polyester. Daardoor beschermd het jouw gordijn tegen zonlicht waar door het langer mooi blijft. Ook houdt deze voering de kou – die vanaf het raam komt – tegen. Wel zo fijn als het straks weer kouder wordt.

  Wil je meer weten over het voeren van gordijnen?

  lees meer over gordijn voering en verduistering

   

   

 • We've got news!

  Vouwgordijnen bij Okika

  We gaan online vouwgordijnen aanbieden! Op dezelfde manier als je nu bij ons je gordijnen kunt ontwerpen kan je binnenkort vouwgordijnen samenstellen. Met dezelfde prachtige stoffen en kleuren. Wij zijn erg enthousiast en laten je natuurlijk graag weten wanneer het zover is. Vanaf 1 oktober online verkrijgbaar. Kun je niet wachten? Ook nu kan je per email al vouwgordijnen bestellen.

   

 • • These fabrics only @ okika •

 • We ♥ Denim

  In the Picture: Denim

  We hebben 4 verschillende jeans-stoffen voor het ontwerpen van jouw gordijn. Het mooie van deze stoffen is dat ze direct een stoer tintje geven aan ieder project. Jeans ademt karakter, niet voor niets dragen zoveel mensen jeans als basic outfit! Jeans past bijna overal bij en geeft jouw ruimte karakter. Om het voor de meisjes ook gezellig te maken hebben we er twee met een bloem-print.

  meer denim vindt je hier…

   

 • Fabrics in the SALE

  Wil je graag een meter stof?

  Kijk dan even in onze SALE. Daar staan altijd meters stof die we overhouden bij het maken van gordijnen. Deze kan je bestellen voor een mooie prijs. Handig voor jouw projecten zoals; een tas, kussen, poppenkleertjes, dekbedje etc.

  naar de SALE

   

   

 • Black Beauty

  Prachtig zwart

  Donker zie je steeds meer, en dan graag in combinatie met oker, bohémien (veel planten), of blauw/groen kleuren. Prachtig chiq.

   

   

 • Our fabrics; prints & basic

  Mooie kleuren en materialen @ okika

   

   

 • Back op Flavourites

  Terug van weggeweest

  We zijn weer terug bij Flavourites en gaan dit jaar veel met ze samenwerken; nieuwsbrieven, blog, social media. Je zal Okika regelmatig terugvinden bij Flavourites, nu bijvoorbeeld met een mooie blog!

   

 • White & Fresh

  Witte gordijnen

  Witte gordijnen kan je niet fout mee gaan. Ze geven een frisse en lichte sfeer en combineren prachtig bij natuurlijke materialen zoals hout, leer en linnen. Maak nu jouw witte gordijnen op maat.

  mijn witte gordijnen op maat