• only @ okika

  Gordijnstoffen voor kinderen

  De stoffen zijn speciaal voor kinderen, maar ook voor jou. Hier kies je de stijl die bij jou en bij jullie interieur past. Geen dinsney-stoffen en zoete beertjes, wij kiezen voor stoere jeansstoffen, mooie linnen, retro-bloemen en andere stoffen die je bijvoorbeeld op Pinterest tegenkomt.

 • Vaar mee met de luchtballon

  Waar gaat hij naartoe? Wat zien ze allemaal? Heerlijk wegdromen met deze luchtballonnen is niet moeilijk. Zeker niet voor fantasierijke kinderen. Hoe onbezorgd kan het leven zijn….

  gordijn kinderkamer, gordijn op maat, gordijn meisjeskamer, kinderkamer, lichtblauw, luchtballonnen, luchtballon, gordijnen online, gordijn kopen

 • sleeping in the dark

  graag, verduisterende stoffen

  De gordijnen in de kinderkamer moeten natuurlijk mooi zijn en kwalitatief goed, maar ook graag verduisterend. Wij hebben een goede verduisterende stof die de kamer lekker donker maakt. Zo slaapt jouw kleine door…..en jij dus ook. De verduisterende stoffen zijn verduisterend, maar ook ademend. Het is belangrijk dat er frisse lucht de kamer in kan komen, daar hebben we voor gezorgd. Weltrusten en slaap…..lang.

 • Curtains for everyone

  Voor iedereen een stof

  Stoere stoffen, meisjesstoffen, stoere jongensstoffen, neutrale babystoffen. Er is van alles en exclusief bij OKIKA. Wil jij graag ergens een lamp of een kussen van laten maken? Vraag naar de mogelijkheden bij info@okika.nl, bel of chat.

  Samen maken we een mooi ontwerp

   Esther

 • Tijd voor de stoere jongens!

  Jeans, kriebelbeesten, krachtige kleuren; kortom alles voor de jongens!

 • Here's the forest

  Prachtige bomen in verschillende kleuren mint

  Alleen de kleuren vind ik al prachtig, maar ook de bomen zijn zo simpel en toch echt. Je voelt het dennenbos en de natuur.

 • Your design

  Stoffen in de SHOP

  In de SHOP staan al zoveel mogelijk stoffen, maar ga je eenmaal ontwerpen in de configurator kom je nog meer stoffen tegen. Daar zie je jouw gordijn in de juiste verhoudingen en zoom je makkelijk in op de details. Kom je er niet uit, vraag gerust. Daar zijn we voor!

   

 • poster a3, illustraties, afbeelding, poster kopen, prent, kinderkamer