• only @ okika

  Gordijnstoffen voor kinderen

  De stoffen zijn speciaal voor kinderen, maar ook voor jou. Hier kies je de stijl die bij jou en bij jullie interieur past. Geen dinsney-stoffen en zoete beertjes, wij kiezen voor stoere jeansstoffen, mooie linnen, retro-bloemen en andere stoffen die je bijvoorbeeld op Pinterest tegenkomt.

 • Kinderkamerstylist vertelt in haar blog…

  Ken je de website kinderkamerstylist.nl al? Ze verzamelt de leukste webshops en merken op het gebied van kinderkamers. Deze keer vertelt ze over OKIKA met het thema “kinder gordijn“. Erg mooi om op deze manier in the picture te komen.
  Met een kinder gordijn van Okika maakt deze kinderkamerstylist kleurencombinaties en bovendien vertelt ze er ook bij hoe je deze kleuren kunt toepassen. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen!

   

 • Curtains for everyone

  Voor iedereen een stof

  Stoere stoffen, meisjesstoffen, stoere jongensstoffen, neutrale babystoffen. Er is van alles en exclusief bij OKIKA. Wil jij graag ergens een lamp of een kussen van laten maken? Vraag naar de mogelijkheden bij info@okika.nl, bel of chat.

  Samen maken we een mooi ontwerp

   Esther

 • Tijd voor de stoere jongens!

  Jeans, kriebelbeesten, krachtige kleuren; kortom alles voor de jongens!

 • Here's the forest

  Prachtige bomen in verschillende kleuren mint

  Alleen de kleuren vind ik al prachtig, maar ook de bomen zijn zo simpel en toch echt. Je voelt het dennenbos en de natuur.

 • Your design

  Stoffen in de SHOP

  In de SHOP staan al zoveel mogelijk stoffen, maar ga je eenmaal ontwerpen in de configurator kom je nog meer stoffen tegen. Daar zie je jouw gordijn in de juiste verhoudingen en zoom je makkelijk in op de details. Kom je er niet uit, vraag gerust. Daar zijn we voor!