verlichting

 

 

 

>> lamp

 

lamp japanse lampion vorm

Wil je een lamp van stof met zachte kleuren die origineel is en uniek? Bij OKIKA maken we lampen als Unique Piece. Hier is er maar één van. Deze lamp geeft een warme uitstraling door het zachte licht dat er door komt. Je kijkt niet in de lichtbron door de unieke vorm. Een lamp moet natuurlijk licht geven, wij vinden functionaliteit zeer belangrijk. Maar een lamp kan ook veel sfeer geven. Een ambachtelijke lamp van stof geeft zeker een warme en huiselijke sfeer. We gebruiken steeds verschillende stoffen en afwerkingen. Wil je verlichting in opdracht laten maken, dat kan ook. Neem daarvoor contact met ons op. Wij maken het in de kleuren die jij wenst.

 

 

>> hanglamp

 

De hanglampen die we maken zijn verkrijgbaar in 2 maten; een kleine maat en een grote maat. Het is een kap die je aan de bijgeleverde pendel hangt. Onze verlichting is inclusief plafondkap en fitting, en exclusief lamp. De hanglamp is zeer geschikt voor de kinderkamer, babykamer of slaapkamer door de schuine vorm aan de onderzijde, hierdoor kijkt je van onderen niet direct in de lichtbron. Wil je een lamp met eigen stof laten maken? Neem daarvoor contact met ons op.

 

 

>> lampen

 

Lampen zijn zeer sfeerbepalend. Wil je een gezellige uitstraling in de ruimte dan is een lamp met een stoffen kap een goede keuze. Het licht wordt zacht en warm door de stof waar het door schijnt. Bovendien kijk je bij ons model lampen niet recht in de lichtbron. De lampen die we maken zijn uniek, dat houdt ons creatief en voor jou als koper in het speciaal om een unique piece te kopen. Een lamp als kraamcadeau is een mooi geschenk, zeker als het een uniek stuk is waar de kinderkamer of babykamer mooi verlicht door wordt.

 

Neem een kijkje bij onze lampen.

 

 

lamp, lampen, verlichting, lamp kopen, lamp kinderkamer