unique pieces

 

>> het concept: unique pieces

 

In onze SHOP vind je producten die we “Unique Pieces” noemen. Deze “Unique Pieces” worden gelimiteerd geproduceerd. Vooraf staat vast hoeveel we er van gaan maken en dat aantal kan per product verschillen. Ook staat vermeld hoeveel er van op voorraad zijn. Je weet precies hoe uniek jouw “Unique Piece” is! Dat is het concept! Waarom doen we dat?

 

We willen graag de originaliteit behouden.

 

Niet alleen is het voor jou als klant meer bijzonder om een uniek product te kopen, maar ook als ontwerper blijf je zo fris en creatief. Ons concept is niet zozeer een grote collectie, als wel een originele collectie met veel wisselende producten.

 

Daarnaast is er ook een vaste collectie zoals bijvoorbeeld het behang. Dit behang is tijdloos door de Japanse patronen en daar willen we jullie graag van laten genieten. Je besteld het per meter en bovendien aan één stuk, hierdoor heb je geen afval!

 

Hou jij er ook van om een eigen plekje te creëren? Kijk dan ook bij de Okika raamdecoratie, daar kan je helemaal los gaan met het ontwerpen van je eigen gordijnen. Over origineel gesproken…….

 

lamp japanse lampion vorm

 

 

 

 

De waardering van www.okika.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 284 reviews.