posters op A3, A4 of A5 formaat

 

 

 

 

>> poster kopen

 

Ja, wat is nu een kinderkamer zonder een mooie posters op A3, A4 of A5 formaat. We hebben verschillende formaten en afbeeldingen. Zo zijn er illustraties op A3 formaat, A4 en A5 formaat. Je kan deze formaten natuurlijk ook door elkaar gebruiken voor een speels effect. De lijstjes zijn van mooie kwaliteit, zoals je van ons gewend bent. Een mooi eiken lijstje met ontspiegeld glas. De afbeeldingen worden gedrukt op stevig gerecycled papier zonder te zijn gebleekt. Een poster voor een babykamer of een kinderkamer, jongen of meisje. Natuurlijk extra mooi als je deze ophangt met Japans washi tape (masking tape). Met een posters op A3, A4 of A5 formaat geef je de kinderkamer een extra vrolijk tintje.
 

 

illustratie, poster, tekening, tangram, kinderkamer, posters, meisjeskamer, prent, prenten, aan de muur

lotus, bloem, waterbloem, geometrie, illustratie, poster, tekening, tangram, kinderkamer, posters, meisjeskamer, prent, prenten, aan de muur

geometrie, illustratie, poster, tekening, tangram, kinderkamer, posters, meisjeskamer, prent, prenten, aan de muur

diamant, geometrie, illustratie, poster, tekening, tangram, kinderkamer, posters, meisjeskamer, prent, prenten, aan de muur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> afbeelding

 

De afbeeldingen zijn series en kan je, ook in verschillende formaten, door elkaar gebruiken. Of in combinatie met een kussen, hanglamp of met behang. We gebruiken in onze producten een bepaald kleurenpalet waardoor de verschillende items goed met elkaar combineren. Heb je zelf een afbeelding die je graag in de kinderkamer terug wilt laten komen, kijk dan eens bij onze gordijnen configurator. Hier kan je zelf afbeeldingen, tekst of emoji op gordijnen bedrukken. Misschien heb jij al een persoonlijke tekst in je hoofd?

 

 

>> kraamkado / kraamcadeau

 

Wat geef je als kraamkado? Iets origineels, iets unieks, iets creatiefs: Een kinderkamer prent. Onze kinderkamer prenten zijn door verschillende ontwerpers gemaakt en worden gedrukt in zeer kleine oplages, hooguit 10 stuks. We noemen ze niet voor niets Unique Pieces. De poster A3 zijn genummerd en je kunt precies zien welk nummer uit de serie van 10 jij hebt gekocht. Dat is toch een bijzonder kraamcadeau. Na deze serie gaan we opnieuw naar de tekentafel, zo blijven we creatief en up-to-date. Wil je het graag ingepakt? Ook deze service vind je terug in het bestelproces.

 

 

 

Benieuwd naar onze posters en afbeeldingen?

 

poster a3, illustraties, afbeelding, poster kopen, prent, kinderkamer