lamp kinderkamer

 

 

 

>> lamp kinderkamer

 

lamp, lamp kopen, hanglamp kopen, hanglamp kinderkamer, petrol, rood, okika

Bij het inrichten van de kinderkamer denk je niet direct aan de verlichting, maar het hoort er ook bij. Wij hebben mooie lampen voor een kinderkamer. Gemaakt van stof waardoor er een zacht licht in de kamer valt, hoeveel watt je ook gebruikt. Een lamp kinderkamer brengt sfeer en gezelligheid door het zachte licht dat de kamer verlicht. Ga je de kamer opnieuw inrichten, neem dan ook een kijkje bij de gordijnen. Hier kan je door middel van een randje een kleur subtiel laten terugkomen, voor het maken van een eenheid zijn deze basisregels belangrijk. Laat een kleur op een subtiele manier op verschillende plekken terugkomen. Een mint randje in de gordijnen, een mint potje voor de stiften, een kleed met verschillende kleuren waaronder mint. Door deze kleine elementen wordt een ruimte een eenheid, en ja, daar hoort de hanglamp natuurlijk ook bij. Wil je een lamp op maat laten maken? Neem daarvoor contact met ons op.

 

 

 

 

hanglamp kopen, lamp kopen, lamp, hanglamp, meisje, roze, kinderkamer, okika

>> lamp babykamer

 

De babykamer is iets bijzonders. De eerste plek waar jouw kindje thuis is en waar hij/zij de eerste maanden veel verblijft. Wij hebben lampen voor de babykamer waarbij je niet recht in de lichtbron kijkt. Prettig voor de baby en voor jou ’s nachts. De lampenkappen zijn bekleed met mooie stoffen waardoor het licht zacht de kamer in schijnt. Wil je een lamp laten maken in bepaalde kleuren, neem dan even contact met ons op. Neem ook een kijkje in de SHOP voor onze andere producten, zoals illustraties, kussens en het behang.

 

 

 

 

>> lamp slaapkamer

 

Ook voor de slaapkamer zijn onze lampen zeer geschikt. Een zacht licht komt de kamer binnen door de stoffen bekleding. De hanglamp is er in 2 verschillende maten; een grote en een kleinere maat. De lampen worden geleverd met een pendel, fitting en plafondkap.

Kom kijken bij onze lampen van stof:

 

 

hanglamp, hanglamp kopen, lamp, lampen, verlichting, lamp kopen, lamp kinderkamer