kussen

 

 

 

>> sierkussenskussen, kussen kopen, kussen rechthoek, Sierkussen groen Bonsai japans patroon okika

 

Sierkussens, er zijn veel sierkussens. Waarschijnlijk wil jij origineel zijn en graag een origineel item kopen. Wij ontwerpen onze kussens zelf en maken ze in een hele kleine oplage in Nederland. Zonder milieubelastende transporten en onder goede werkomstandigheden. Onze kussens zijn uniek! De oplages zijn 6 stuks of 8 stuks en dan gaan we weer nieuwe sierkussens ontwerpen. Wij houden van Japan en zijn bijzondere prints. Op veel sierkussens zal je invloeden uit Japan tegenkomen; zoals een panda op een kussen groen, lampionplanten en bonsaiplanten. Leuk als kussen kinderkamer. Wil jij een uniek sierkussen, een origineel sierkussen, één die bijna niemand anders heeft? Kom eens kijken in onze SHOP.

 

 

 

>> kussen vierkant

 

kussen, kussen kopen, kussen vierkant, sierkussen kinderkamer geel groen panda okika

En dan het formaat sierkussen. Ze zijn er in allerlei vormen en maten. Wij hebben voor de kinderkamer gekozen voor een kussen vierkant met een mooie piping rondom. Een vierkant kussen combineert goed met een rechthoek, vooral als de maten niet dezelfde zijn. Met een sierkussen op de kinderkamer kan je ervoor zorgen dat een bepaalde kleur subtiel weer terugkomt. Op de producten van OKIKA staan voor de kinderkamer grappige afbeeldingen waar jouw jongen of meisje vrolijk van wordt. Zo steelt deze panda stiekem de sushi van zijn buurman….Illustrator Githa Schrijver heeft deze illustratie voor ons gemaakt.

 

 

 

>> kussen rechthoek

 

Een rechthoek kussen combineert mooi met andere vormen, zoals een vierkant. Verschillende maten bij elkaar zorgt voor een speelse uitstraling. De stoffen hiervoor zijn met grote zorg uitgezocht en bij elke afbeelding wordt goed gekeken welke soort stof daarbij past. Een sierkussen kan de sfeer veranderen. Wil je een nieuwe uitstraling in je woonkamer, slaapkamer, of kinderkamer. Een paar nieuwe kussens kopen kan genoeg zijn, een kussen groen is veel gevraagd op het moment. Wil je een origineel kussen? Die hebben we, wij maken alleen kussens in kleine oplages. Zo blijven we uniek, en jij dus ook!

 

Nu het leukste: shoppen!

 

kussen kopen, kussen, kussen rechthoek, rechthoekig, sierkussen