kussen kopen

 

 

 

>> kussens kopen

kussen, kussens, kussen kopen, sierkussen blauw print zigzag okika

 

Een kussen kopen, er is zoveel keuze. Wil je graag een origineel kussen kopen? Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Wij ontwerpen een kussen en produceren het in een kleine oplage, 6 stuks of misschien 8 stuks. Daarna gaan we weer een nieuwe sierkussens ontwerpen. Wil jij een origineel cadeau geven als kraamcadeau, of voor een verjaardag? Een kussen uit onze Unique Pieces collectie is zeker uniek. We hebben de kussens in verschillende formaten; vierkant of rechthoekig. Enkele passen het beste in de kinderkamer, maar ook voor jouw bank of stoel hebben we mooie exemplaren. Natuurlijk ook een goed cadeau om weg te geven, door de kleine oplages weet je zeker dat origineel bent.

 

 

 

>> kussen groen

 

De kleur groen is echt helemaal van nu! Een kussen groen mag dan ook zeker niet in onze collectie ontbreken, en dan met de Japanse invloed die je van OKIKA gewend bent. Een groene print met daarbij een panda of een bonsaiplant, lekker groen en origineel. Deze collectie hebben we gekozen voor een rechthoek kussen. Natuurlijk zijn er ook andere modellen kussens te koop, zoals een vierkant kussen.

Sierkussen japanse print groen petrol

sierkussen kinderkamer geel groen panda okika

sierkussen groen petrol ster grijs

sierkussen kinderkamer vliegenier, petrol, rood, kussen, kussen vierkant, kussen blauw, jongen, jongenskamer, okika, hkliving, villa jipp, japan,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> kussen kinderkamer

 

Voor de kinderkamer hebben we op het moment een grappige lijn kussens, ontworpen door de illustrator Githa Schrijver. Ze heeft deze illustraties speciaal voor OKIKA gemaakt. Ze zijn leuk voor kinderen en zorgen ook bij volwassenen voor een glimlach. Een kussen op de kinderkamer maakt een kussengevecht makkelijker en ook dat is leuk als kind! De kussens voor de kinderkamer zijn vierkant en hebben een mooie piping rondom met een contrasterende kleur, lekker vrolijk. Heb je een vraag over een kussen, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag persoonlijk een vraag of een opmerking. Wil je de kinderkamer nog meer origineel en persoonlijk maken? Kijk dan ook eens op onze gordijnpagina’s waar je zelf de gordijnen kunt ontwerpen met leuke randjes, emoji en tekst.

Sierkussen groen Bonsai japans patroon okika

sierkussen rood, rood, kussen, japanse print, okika, lampionplant, rood sierkussen , rode print, kussen 30x50cm, goedkoop kussen,

kussen, panda, groen, okika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu weet je alles over onze kussens.

 

 

kussen kopen, kussen, kussen rechthoek, rechthoekig, sierkussen