kleur & inspiratie gordijnen

 

 

 

>> gordijnen bedrukken

 

De gordijnen die je bij Okika koopt zijn zo persoonlijk en op maat gemaakt dat je ze zelfs kunt bedrukken. Zakelijk kan je denken aan een kantoor waar je geen ongezellige lamellen wilt, maar sfeervolle gordijnen. Je hebt de gordijnen ook af en toe dicht vanwege zon/directe inkijk/tocht. Bedruk dan een pakkende tekst/afbeelding op de voeringkant. Zo straal je naar buiten jouw merk uit en is het sfeervol binnen. Voor kleur & inspiratie gordijnen bekijk je onze moodboards, inspiratie pagina’s of instagram.

 

Of in huis waar een mooi gedichtje voor je dochter laat drukken of een stoere tekst voor je zoon. Iedere avond wanneer de gordijnen dicht gaan zien jullie deze woorden. Het bedrukken doe je in stap 3 van onze configurator. We hebben voor de tieners een hele bibliotheek met emoji. Dat zal in de smaak vallen!

 

Hoe ontwerp je nu zo’n gordijn bij OKIKA? Hierbij een voorbeeld voor de kamer van een kleine dame….

 

 

 

 

 

 

>> moodboards

 

Wat past er bij elkaar? Op enkele moodboards laten wij zien welke combinaties mooi bij elkaar passen. Er staan niet alleen producten op van OKIKA, maar ook van HKLiving die o.a. verkocht worden door Villa Jipp. Zo krijg je een compleet beeld van een interieur met rustige kleuren, een industrieel ontwerp of een beeld warm en vol passie. Laat je inspireren!

 

 

HKLiving kast, HKLiving stoel, HKLiving carpet, Okika stof mint, behang bloesem petrol

 

 

>> inspiratiepagina

 

Wij inspireren je graag! We laten een wisselend beeld zien op onze inspiratiepagina waar jij je door kunt laten inspireren. Het bijzondere van OKIKA is dat je niet alleen één stof kunt kiezen, maar ook verschillende stoffen met elkaar kunt combineren. Of heel subtiel een randje kunt toevoegen waardoor je gordijnen beter bij de rest van je interieur passen. Ontwerp in onze configurator zo vaak als je wilt, het is erg inspirerend om te verschillende dingen te proberen. Gordijnen kopen op internet kan inspirerend zijn, wij leveren gordijnen op maat, ontworpen door jou!

 

winterkleuren, kleuren, linnen, okika, stof winter, stof

sfeersfeerlinnen paars okikasfeer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je geïnspireerd geraakt?

 

kleur & inspiratie gordijnen, gordijnen ontwerpen, gordijnen laten maken, gordijnen online