japanse prenten

 

 

 

>> illustratie

 

Een grappige illustratie is toch een kers op de taart bij een kinderkamer. En het voelt zo fijn als jij een creatief en uniek item hebt weten te bemachtigen voor jou zoon of dochter, of als kraamcadeau. Een poster kopen kan bij ons online. We hebben verschillende afbeeldingen en verschillende formaten; ook bijvoorbeeld poster A3 formaat. De kleinere afbeeldingen verkopen we inclusief een lijst, het poster model is zonder een lijst. Deze posters heb je al voor 7,50. Alleen verkrijgbaar bij Okika.

poster A3 geisha, poster, A3, vliegenier, jongen, jongenskamer, prent, japan, vliegtuig, kinderkamer, jongenskamerposter A3 vliegenier, poster, A3, vliegenier, jongen, jongenskamer, prent, japan, vliegtuig, kinderkamer, jongenskamerposter A3 vliegenier, poster, A3, vliegenier, jongen, jongenskamer, prent, japan, vliegtuig, kinderkamer, jongenskamer

 

 

 

>> kinderkamer prent

japanse prenten, poster kopen, illustratie, Githa, tekening, zwart wit, kinderkamer, jongen

 

Een  kinderkamer prent is toch een mooi ouderwets woord dat we er graag weer in brengen. Een prent kijk je graag naar en is aantrekkelijk om steeds weer te bekijken. De kwaliteit moet goed zijn en als het uniek is voelt het nog meer bijzonder. We geven het unieke gevoel graag door. De prenten hebben een japans thema, omdat OKIKA daar een grote band mee heeft en de onderwerpen aanspreken. Onze japanse prenten worden in kleine oplage gemaakt, hooguit 10 stuks per formaat. Combineer je graag? Kijk dan ook eens bij de andere items in de SHOP.

 

 

>> afbeelding in lijst

 

Wil je graag een afbeelding in lijst in plaats van een poster A3, ook die verkopen we. We hebben diverse lijsten, o.a. gemaakt van eiken en met ontspiegeld glas. Maar ook basic zwarte lijsten, met een smalle rand. Misschien heb je zelf nog een mooie lijst en wil je graag alleen de afbeelding kopen, dat behoort ook tot de mogelijkheden. Een stoere vliegenier combineert goed met ons behang in petrol of groen. En onze geisha zie je ook terug in een kussen of hanglamp. Heb je een vraag over dit product? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden je vragen graag. Wil je meer creativiteit? Ontwerp jouw gordijnen met de configurator, zoveel opties dat jouw creativiteit alle vrijheid heeft.

 

 

Kom maar eens kijken in de SHOP naar onze Japanse prenten.

 

 

japanse prenten, poster a3, illustraties, afbeelding, poster kopen, prent, kinderkamer