home

 Okika Gordijnen op maat, unique pieces

 

 

>>Home by: OKIKA

Doordat Okika geen grote voorraden nodig heeft kunnen we stoffen aanbieden die de grote massa niet kiest. Hierdoor krijg je de mogelijkheid een gordijn te kopen met stoffen die je normaal op Pinterest tegenkomt of bij de kleine stoffenwinkels online.

 

Gordijnen met de kwaliteit van het gordijnatelier en helemaal uniek omdat je ze zelf hebt bedacht.

 

Om dit alles te realiseren zijn we een goede website gaan bouwen en de juiste partners gaan zoeken. En die hebben we. Het is een betrouwbaar team met kennis van zaken, ieder op zijn eigen vlak.

 

 

>>Waarom Okika

Het gaat bij ons niet om een stuk stof voor je raam, het gaat om jou! Wat wil jij toevoegen? Hoe maak je van jouw huis echt jouw plek? De gordijnen passen zich aan, aan jouw stijl en jouw interieur.

 

Wil je…..

Gordijnen die romantisch zijn door de kanten randjes die je hebt toegevoegd.

Die misschien grappig zijn door de tekst die je hebt laten drukken op de voor- of achterkant. Gordijnen met dat stofje die je op Pinterest ook al had gepind.

Babykamer gordijnen met een lief gedichtje voor je dochter.

Of stoere jeans gordijnen die je industriële look helemaal af maken.

 

Je stelt het zelf online samen en een vakkundig gordijnatelier maakt ze met een professionele kwaliteit. Wij bieden de opties en verder kies, creëer en combineer je het helemaal zelf.

 

Ja, het is echt anders dan een standaard gordijnatelier………dat maakt ons anders en dat zijn wij, wij zijn Okika!

 

 

>>Creativiteit

Het concept voor de gordijnen en de producten in de SHOP worden ontworpen en ontwikkeld door Esther Wassenaar, interieur architect en ontwerpster. Ze is opgeleid op de kunstacademie Constantijn Huijgens in Kampen en heeft bij diverse bedrijven ervaring opgedaan met het ontwikkelen en ontwerpen van producten.

De waardering van www.okika.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 284 reviews.