gordijnen op maat

 

 

 

>> gordijnen op maat

 

De gordijnen die je online koopt moeten goed op maat gemaakt worden. Het gordijnatelier waar jouw gordijnen worden gemaakt werkt daarom met de nieuwste technieken. Met deze technieken kunnen ze exact de maat maken die jij online hebt doorgegeven. Ook zijn ze expert in het verwerken van diverse ophangsystemen. Welk ophangsysteem bij jou past beslis je zelf. Denk hierbij na wat praktisch is en bij jouw stijl past. Wil je hier meer over weten kijk dan even bij onze gordijninformatie, daar vind je alles over ophangsystemen. Het opmeten van de gordijnen is niet moeilijk, maar komt wel precies. Daarom is het goed onze meetinstructies te lezen, zodat je krijgt wat je verwacht: gordijnen op maat

Welke stoffen heeft OKIKA? Bekijk ons diverse aanbod, voor de kinderkamer, woonkamer, keuken, hal etc.

 

KNOP-ontwerp gordijnen

 

 

>> ontwerpen met OKIKA

 

De onderstaande video heeft geen geluid. Eigenlijk heeft de configurator geen uitleg nodig, maar om jou te inspireren laten we graag zien hoe het werkt.

 

 

 

 

>> kant & klaar

 

De gordijnen worden op maat en kant & klaar bij je afgeleverd, je hoeft ze alleen nog op te hangen. Voor het ophangen en onderhouden van de gordijnen hebben wij nog enkele tips & informatie. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen dan kan je deze online opzoeken bij onze meest gestelde vragen. Maar natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar of via de chat als je voor jouw situatie een exact antwoord wilt. En nu maar eens de stoffen bekijken? Krijg je meteen inspiratie voor dit seizoen!

 

KNOP-ontwerp gordijnen

 

 

 

>> gordijninformatie

 

Alle informatie die je nodig hebt om jouw gordijnen goed te kunnen ontwerpen vind je bij onze gordijninformatie. Een gordijn bestaat uit gordijnstof, de details van de stof staan in de configurator, zodat je tijdens het ontwerpen goed kunt bekijken om welk materiaal en patroonhoogte het gaat. En wil je de stof nog beter bekijken, bestel dan de gratis staal via 1 druk op de knop. De gratis stalen vind je ook bij de details van de stof.

Een gordijn heeft ophangsystemen, zoals rails met haken, een roede met ringen of een roede met lussen. Een ophangsysteem heeft invloed op het uiterlijk van het gordijn en op de praktische zaken. Kies daarom wat bij jou past.

Verder vind je bij onze gordijninformatie advies over: meetinstructies, gordijndelen, verduistering of voering, en wasvoorschriften.

 

 

 

 

Is alles duidelijk? Dan ben je klaar om te gaan ontwerpen!

 

gordijnen ontwerpen, gordijnen laten maken, gordijnen online