behangwebshop

 

 

>> behang mint-groen

 

Wij hebben behang mint-groen in onze behangwebshop. Dit behang is muur behang. De kleur mint-groen is overal zichtbaar. Je komt het tegen in accessoires, stoffen en zeker ook in muur behang. Ons behang mint-groen vind je in verschillende prints. En het is overal toepasbaar, of je nu zoekt: behang kinderkamer, behang slaapkamer of babykamer behang. Het wordt digitaal gedrukt op een hoogwaardig vlies en is merkbaar sterker dan normaal papier behang. Het bevat geen milieu- en gezondheid belastende substanties en is biologisch afbreekbaar. Nog een reden om behang te kopen in onze behangwebshop.

 

 

behang petrol japanse print pijl okika

behang petrol japanse print okika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> muur behang

 

Het muur behang dat wij leveren is kwalitatief zeer sterk door het hoogwaardig vlies. Heb je nog nooit behangen? Geen probleem! Door de kleine print en het hoogwaardig vlies kan iedereen behangen. Je kan de lijm op de muur aanbrengen. We leveren het behang in verschillende kleuren: behang rood, behang petrol, behang mint, behang roze, behang wit, behang geel, behang groen, behang grijs. Je kunt behang kopen in een aantal verschillende prints, allemaal met een Japanse achtergrond. Juist door de kleine print blijft het een rustig geheel.

 

 

 

rood behang bloemen okika

behang rode bloesem, behang, rood, bloesem, bloemen, non-woven, sterk behang, kinderkamer, japanse print, okika, hkliving, villa jipp, goedkoop, wallpaper, behangen

rood behang bloemen okika print japan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 >> behang

 

Het behang van OKIKA wordt speciaal voor jou gedrukt. Je ontvangt het bestelde aantal meters op één rol. Hierdoor heb je bijna geen afval. Dit is goed voor jouw portemonnee en voor het milieu. Het behang wordt geprint op een zeer hoogwaardig vlies waardoor het behangen van de kinderkamer, slaapkamer, woonkamer of babykamer heel eenvoudig wordt. Je besteld het behang in onze behangwebshop en ontvangt het binnen een week rechtstreeks van de behangfabriek. Maar eerst sturen we een staal ter controle. Wanneer je hiermee akkoord bent is de bestelling pas definitief. Behang wit is een veel gezocht behang en onze behangen hebben allemaal een witte achtergrond. Daarop komt een print. Zoals je in de film van het behang ziet komt het heel rustig over, en geeft het een ruimte iets extra’s. Misschien net dat extra’s waar je naar op zoek bent?

Bekijk ons behang in de SHOP.

 

 

behang, okika, muur behang, behangwebshop, behang kopen