Behang kopen

Behang kopen

Behang kopen bij Okika

Er zijn bij Okika verschillende manieren om behang te kopen:

  • op een rol van 10m, dit is een standaard rol van 10 meter lang en 53cm breed.
  • per m2, je vult de maat van de wand in en wij zorgen voor de juiste afmeting.
  • per wand, deze heeft een standaard maat 371cm breed en 208cm hoog (3 banen), of 159cm breed en 280cm hoog (7 banen). Maar deze kan je herhalen wanneer je wand breder is.

Behang op een rol van 10m

Het behang op de rol van 10 meter zijn Okika’s eigen ontwerpen. Prints geïnspireerd op de Japanse patronen met een aantal standaard kleuren. Het is ook mogelijk dit behang in jouw eigen kleur te kiezen. Je ontvangt van te voren een staal van het behang in jouw kleur thuis. Wil je hier meer over weten? Behang in eigen kleur. Of kies een behang waarbij wij de kleuren hebben gekozen:

Behang per m2

Bij het behang per m2 vul je zelf de afmeting van de wand in. Wij produceren het behang exact op de maat die je opgeeft en verdelen het in een aantal banen, zodat je het eenvoudig op de muur kunt plakken. Dit behang is van een erg hoge kwaliteit. Dat zie je misschien aan de prijs, maar wanneer het op de muur is geplakt zul je er ook geen moment spijt van krijgen. Je kunt het schoonmaken, het verkleurd niet, het is moeilijk ontvlambaar en milieuvriendelijjk.

Vliesbehang
200 g/m² Vlies Premium

Dit behang heeft als eigenschappen:

  • moeilijk ontvlambaar
  • goed lichtbestendig
  • was bestendig
  • milieuvriendelijk
  • droog en restloos aftrekbaar

Behang per wand

Dit behang koop je per 3 banen of 7 banen. Maar je kunt het ook herhalen.

Bij drie banen:
Het behang bestaat uit drie banen en is genoeg voor een wand van 159cm breed x 280cm hoog. Het behang is extra hoog zodat je ook met hoge nieuwe woningen goed uitkomt. Je houdt deze volgorde aan die staat vermeld op het behang: baan 1, baan 2, baan 3. Is jouw wand 2, 3, of 4 meter breed? Dan kan je de volgende rol naadloos verder plakken. Je plakt dan dus: baan 1, baan 2, baan 3, baan 1, baan 2 etc.


Bij zeven banen:
Het behang bestaat uit zeven banen en is genoeg voor een wand van 371cm breed x 280cm hoog. Het behang is extra hoog zodat je ook met hoge nieuwe woningen goed uitkomt. Je houdt deze volgorde aan die staat vermeld op het behang: baan 1, baan 2 baan 3, t/m baan 7. Is jouw wand 5, 6 of 7 meter breed? Dan kan je de volgende rol naadloos verder plakken.


Heb je vragen over het behang? Neem vooral contact met ons op! Dat kan per chat met Esther, per telefoon of per e-mail. Ook via WhatsApp zijn we bereikbaar.

Home » Behang kopen
De waardering van www.okika.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 273 reviews.